Kolmen lapsen äiti flirttaili lääkärille ja esitti masentunutta – sai tuhansien dollarien nenäleikkauksen ilmaiseksi: "En ole tehnyt mitään väärää"

Kolmen lapsen äiti halusi muokata nenäänsä kauneusleikkauksella. Nainen keksi lopulta kyseenalaisen keinon suunnitelmansa toteuttamiseen, kertoo muun muassa australialaissivusto News.com.au.

Carla Bellucci, 37, on on ollut viime aikoina isosti uutisotsikoissa. Perheenäiti on nimittäin rehennellyt julkisesti sillä, miten hän onnistui huijaamaan niin lääkäreitä kuin Ison-Britannian julkista järjestelmääkin näyttelijän- ja viettelijäntaidoillaan.

Nainen kertoi vastikään Ison-Britannian suositussa This Morning -televisio-ohjelmassa saaneensa tuhansien eurojen nenäleikkauksen maksamatta siitä itse hiluakaan.

Idea lähti läpänheitosta – lääkäri antoi neuvot suunnitelman toteutukseen

Carla oli ehtinyt jo pitkään haaveilla ”täydellisestä” nenästä. Naisen omien sanojen mukaan luojan hänelle suoma nenä oli vino ja siinä oli silmäänpistävä kyhmy.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Carla kertoo Metro-lehden mukaan vitsailleensa ilmaisesta nenäleikkauksesta ystäviensä kanssa. Pian nainen löysikin itsensä selvittämästä, miten huulenheittona syntyneen idean saisi vietyä käytännön tasolle.

Hän hakeutui hetkeä myöhemmin lääkärin pakeille konsultaatiokäynnille.

– Flirttailin lääkärille, minkä jälkeen hän kertoi tarkalleen, mitä minun pitäisi tehdä, Carla avaa tilannetta Daily Starille.

Lääkäri oli ohjeistanut, että mikäli Carla esittää uskottavasti masentunutta, hän voi saada nenäleikkauksen ilmaiseksi. Carlan kannattaisi kenties hakeutua elokuva-alalle, sillä hänen näyttelijäsuorituksensa meni täydestä.

– Kaikkein hauskin juttuhan on se, ettei minulla ole koskaan ollut masennusta, en ole koskaan tarvinnut mielialalääkitystä tai käynyt terapiassa. He eivät edes tarkistaneet tietojani, Carla kertoo tyytyväisenä.

Ei välitä muiden mielipiteistä – ”rahanlypsämisessä” ei ole mitään väärää

Kuten arvata saattaa, Carlan kyseenalainen toiminta ja tuhansien dollarien arvoinen nenäleikkaus ovat puhuttaneet ihmisiä – etenkin naisen kerrottua asiasta julkisesti.

Ex-malli ei kuitenkaan välitä muiden ihmisten mielipiteistä, sillä hänestä muut ovat hänelle vain ”kateellisia”.

– Jotkut saattavat ajatella, että lypsän rahaa järjestelmästämme, mutta senhän takia se on olemassa. Olen vain tarpeeksi fiksu ymmärtääkseni, miten se tehdään, Carla perustelee kyseenalaista tekoaan.

Jos Carlan jakama 10 vuoden muutosta edustava kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä

Kolmen lapsen äiti on julkisesti myös paljastanut, että aikoo rohkaista tytärtään seuraamaan hänen antamaa esimerkkiään, jos tämä kokee epävarmuutta ulkonäkönsä vuoksi.

– Jos tyttäreni ei olisi tyytyväinen nenäänsä, antaisin hänen tehdä sen. Kuulostaa kammottavalta, mutta se on totuus, perheenäiti sanelee.

Alla olevalla videolla Carla kertoo brittiläisten suosimassa This Morning -ohjelmassa nenäleikkauksestaan: 

​​​​​​​

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat