27-vuotias mies kikkaili itselleen vuoden ilmaiset ruoat pikaruokaravintolassa – esitti pokkana olevansa töissä pääkonttorilla ja suorittavansa laadunvalvontaa

Tiesitkö? Näin pikaruokaketjujen hampurilaissämpylät valmistetaan Suomessa

Eteläafrikkalainen mies jäi poliisin haaviin huijattuaan pikaruokaravintolassa kokonaisen vuoden. Internetissä on jo ehditty innostua miehen "nerokkaasta" tempauksesta ja vaadittu jopa huijarin vapauttamista.

Yllä olevalta videolta näet, miten hampurilaisravintoloiden sämpylät valmistetaan. 

Eteläafrikkalainen 27-vuotias KwaZulu-Natal-yliopiston opiskelija jäi kiinni eriskummallisesta huijauksesta. Mies oli asioinut vuoden verran friteeratusta kanastaan tunnetussa KFC-pikaruokaketjussa ja syönyt joka kerta ilmaiseksi. Hän oli kävellyt itsevarmana sisään ja vakuuttanut henkilökunnalle työskentelevänsä pikaruokaketjun pääkonttorilla ja suorittavansa laadunvalvontaa.

Mies oli kertonut tehtäväkseen varmistaa, että kana vastasi ketjun laatustandardeja. Ravintolan henkilökunta piti nuoren miehen tarinaa täysin uskottavana, sillä hän oli pukeutunut erittäin siististi ja saapui usein syömään hienolla autolla. Huijari oli jopa väärentänyt itselleen "pääkonttorin henkilökuntakortin".

– Kun hän saapui ravintolaan, yritimme tehdä kaiken mahdollisimman oikein, jotta emme suututtaisi "pääkonttorin miestä". Hän oli todella vakuuttava, koska hän oli niin itsevarma. Jopa kollegamme muista ravintoiloista tunsivat hänet, huijauksen uhriksi joutuneen KFC-ravintolan henkilökunnan jäsen kommentoi medialle.

Ryntäsi keittiöön, teki muistiinpanoja ja pyysi maistiaisia

Henkilökunta raportoi miehen rynnänneen aina keittiöön tarkistamaan olosuhteita. Hän kirjoitti muistiinpanoja ja pyysi näytteitä ruoista, joita halusi maistaa. Henkilökunta epäilee miehen työskennelleen aiemmin KFC-ravintolassa, sillä hän tiesi niin hyvin ketjunsisäisiä asioita.

Huijarin tarina on levinnyt Twitterissä huimaa vauhtia ja miestä pidetään jopa sankarina. Jotkut kommentoivat, että mies ansaitsisi roolisuorituksestaan jo oikean työpaikan KFC:n laadunvalvojana.

– Hän on legenda ja kehittynyt varmasti todella hyväksi maistelijaksi. KFC:n pitäisi palkata hänet, eräs Twitter-käyttäjä hehkuttaa.

Paikalliset mediat eivät kerro, miten mies jäi lopulta kiinni. Joka tapauksessa hän on nyt poliisin hallussa.


 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja