Kolaripaikalta pakoon pötkinyt kuljettaja ei arvannutkaan, mitä jätti jälkeensä – Kuva: Nyt on vaikea väittää poliisille vastaan

Pakoon pötkivät, mutta todistusaineistot jättivät. Näiden kuskien olisi ollut parempi vain jäädä paikalle selvittämään asiaa.

Helsingin poliisi kertoi tänään kahdesta hyvin samankaltaisesta ja erikoisesta Helsingissä alkuviikon aikana sattuneesta tapauksesta.

Maanantaina Helsingin Töölössä tapahtui ketjukolari, jonka aiheuttaja pakeni paikalta. Poliisin ei tarvinnut tapausta kuitenkaan kauan selvittää, sillä pakenijan auton rekisterinumero oli painautunut peilikuvana toisen auton takapuskuriin.

Vastaavanlainen tapaus sattui eilen hieman ennen aamuseitsemää, kun Helsingin Suutarilassa kolaroitiin. Poliisin mukaan linja-autoa väistäneen pakettiauton perään törmäsi Tikkuritien ja Kehä III:n liittymässä toistaiseksi tuntemattoman henkilön kuljettama henkilöauto, joka ohitti pakettiauton ja jatkoi pysähtymättä ajoaan. 

– Liikennerikkomuksesta epäilty kuljettaja pakeni paikalta, mutta hänen kuljettamansa auton etummainen rekisterikilpi jäi kiinni pakettiauton vetokoukkuun, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Helminen poliisin tiedotteessa.

***

3-kiloinen kivi lensi moottoripyöräilijän päähän 0:52

Lue myös:

    Uusimmat