Kokki Michael Björklund tietää miten syödä terveellisesti, mutta mieliteot vievät mennessään – erityisesti jäätelö lähellä sydäntä: "Voisin syödä iltaisin kaiken"

Michael Björklund kertoo ujoudestaan ja unelmastaan 1:15
Michael Björklund kertoo ujoudestaan ja unelmastaan

Björklundin suurimpiin haasteisiin kuuluu ruokailun aikatauluttaminen.

Kokkina tunnettu Michael "Micke" Björklund pyrkii muuttamaan elintapojaan Pippa Laukan avustuksella Olet mitä syöt -kaudella. Ohjelmaan lähteminen tuli Björklundin mukaan hyvään ajankohtaan, sillä ajatus elintapojen muuttamisesta on muhinut mielessä jo tovin. 

– Haluan muuttaa elämääni. Olen nyt vähän vanhempi ja väsyneempi ja haluaisin keskittyä enemmän itseeni. Sen vuoksi lähdin mukaan, Björklund kertoo MTV Uutisille.

Erityisenä haasteenaan Björklund pitää kovaa työtahtiaan, joka pitää sisällään esimerkiksi useita tunteja autossa istumista. 

– Työskentelen koko ajan ja istun paljon autossa, joten olen todella huonossa kunnossa. Sille pitää tehdä jotain.

Ammattinsa puolesta Björklund on tietoinen eri elintarvikkeiden ravintoarvoista ja terveellisyydestä. 

– Tiedän, mitä pitää syödä ja se ei ole ongelma.

Terveellisesti syöminen ei niinkään ole hänelle ongelma – toisin kuin mielitekojen vastustaminen. Björklundin suurimpiin haasteisiin kuuluu ajan raivaaminen ruokailulle.

– Joskus en syö päivisin lainkaan joten voisin syödä iltaisin kaiken. Rakastan jäätelöä ja kaikkea hyvää, joten syön niitä nälkäisenä paljon.

Olet mitä syöt alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat