Pepe Willberg paransi ruokailutottumuksiaan Olet mitä syöt -ohjelmassa – paljastaa, mitä elintavoille kuuluu nyt: "Kun silmä välttää, käsi käy"

3:20
Erityisesti yksi suuri muutos ilahdutti Olet mitä syöt -ohjelmassa elämäntaparemontin tehnyttä Pepe Willbergiä.

Pepe Willberg myöntää lipsuneensa herkuttelun kanssa ohjelman jälkeen.

Laulaja Pepe Willberg paransi Olet mitä syöt -ohjelman tuoreella kaudella elintapojaan puolisonsa Pauliina Visurin kanssa. Pariskunnan jaksossa lääkäri Pippa Laukka kiinnitti huomiota erityisesti laulajan verisuonten kuntoon.

Willberg järkyttyikin kuullessaan verisuontensa iän, joiden mukaan hän kuuluu heikoimpaan viiteen promilleen väestöstä. 

– Koen olevani paremmassa kondiksessa, kuin viisi promillea, Willberg mietti ohjelmassa.

– Toihan on sen ristiriita. Sä näytät, että kuulut parhaaseen viiteen promilleen, mutta se ei olekaan niin. Jos niitä asioita ei tutkita, et välttämättä tiedäkään niistä mitään, etkä ole oman itsesi paras asiantuntija, mitä tulee verisuoniin. Karrikoisin ja sanoisin, että se ensimmäinen oire voi joskus olla äkkikuolema, Laukka laukoi.

Willbergin nykyinen olotila on edelleen hyvä. Joulu mielelle -konsertin harjoituksista tavoitettu laulaja myöntää MTV Uutisille palanneensa herkuttelun pariin - kuitenkin maltillisin määrin. 

– Söin juuri kolme suklaakonvehtia, eli aina välillä lipsun elintavoissa. Kun silmä tai ajatus välttää, käsi käy, hän myöntää MTV Uutisille.

Willberg luottaakin elintapojensa tarkkailussa kenties perinteisimpään apuvälineeseen. 

– Vaaka on mielestäni hyvä kurinpito- ja tarkkailuväline. Käyn ensiksi aamulla vaa'alla ja niin myös päivän päätteeksi. Seuraavana aamuna sitten katsotaan, onko tilanne normalisoitunut yön aikana, hän nauraa.

 Willberg kertoi aikaisemmin syksyllä MTV Uutisille, että vaikka hän on aina pitänyt itseään hyväkuntoisena, on vuosikymmenten ajan päässyt kertymään hieman ylimääräistä massaa. Ohjelmassa hän kuitenkin laihtui. 

– Rytäkässä laihduin yli viisi kiloa. Oloni on kuitenkin pysynyt samanlaisena. Koen aina voineeni suhteellisen hyvin, jos olen elänyt kunnolla, Willberg kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja