Kohuttu Temptation Island palasi ruutuihin ja hämmensi heti katsojat: "Onks tää uus kausi nyt joku Tempation Island meets Ex on the Beach?"

Mustasukkaisuus on kalvanut Temppari-paria 2:54
Jape ja Mattu lähtivät Temppareihin etsimään luottamusta – taustalla rajua mustasukkaisuutta

Temptation Island Suomi -sarjan seitsemäs kausi alkoi hämmentävillä käänteillä, kun sekä sinkkujen että varattujen joukosta löytyi vanhoja tuttuja.

Nelosen suosikkisarja Temptation Island Suomi alkoi keskiviikkona seitsemännen kauden uusilla jaksoilla.

Ensimmäisessä jaksossa katsojille esiteltiin neljä suhdettaan saarella viettelijäsinkkujen keskellä testaavaa pariskuntaa. Somekeskustelijoita parien syyt hakeutua viettelijäsinkkujen keskelle saarelle hämmästyttivät.

– "Odotan Temppareilta sitä, että saan luottamuksen takaisin." Huuhtelin juuri nenäonteloni punaviinillä, Twitterissä kommentoitiin.

Ensimmäisessä jaksossa nähtiin myös jo heti kättelyssä hämmentävä käänne, kun varattujen joukossa saarelle lähteneet Wallu ja Jape osoittautuivat parhaiksi kavereiksi.

Soppaa sekoitti entisestään se, että miesten kumppaneiden kauhuksi myös sinkkunaisten joukosta löytyi heti esittelyvaiheessa molempien vanhoja tuttuja laivalta tai baarista. 

– Hei siis onks tää uus kausi nyt joku Tempation Island meets Ex on the Beach? Twitterissä lohkaistiin.

Osalle kyseessä oli kevään kohokohta, joka sattui erityisen hyvään aikaan koronavirukseen liittyvien rajoitusten keskelle.

 – En ikinä tunnustais julkisesti, mutta onhan tää nyt tähän maailmantilanteeseen ihan parasta, kun #tisuomi alkaa taas!!

Lue myös:

    Uusimmat