Temptation Islandin jälkeen rakastuneet sinkut osallistuvat nyt ohjelmaan parina – takana myrskyisä suhde: "Neljän kuukauden välein on erottu"

3:12
Emilia ja Wallu lähtevät Temptation Islandille tällä kertaa pariskuntana

Temptation Island Suomi -realityn uusi kausi alkaa maaliskuussa. Yhden neljästä pariskunnasta muodostavat Emilia ja Wallu, jotka nähtiin sinkkuina sarjan aiemmalla kaudella.

Temptation Island Suomi jatkuu Nelosella uusin jaksoin 18. maaliskuuta, kun neljä pariskuntaa matkaa paratiisisaarelle testaamaan parisuhdettaan.

Mukana seitsemännellä kaudella on myös aiemmilta kausilta tuttuja kasvoja, sillä yhden pareista muodostavat Emilia, 25, ja Wallu, 24, jotka nähtiin viettelijäsinkkuina sarjan neljännellä tuotantokaudella.

Pariskunta kertoi Temppareiden pressipäivänä MTV Uutisten haastattelussa, että he löysivät toisensa nopeasti neljännen kauden kuvausten loputtua. Noin kaksi vuotta kestäneeseen suhteeseen on kuitenkin mahtunut useampi välirikko.

– Noin neljän kuukauden välein on erottu, emilia toteaa.

– Aika vuoristorataa on ollut, myös Wallu myöntää.

Päällimmäinen syy sille, että he palaavat saarelle pariskuntana on luottamuspula. Pari on hyvin rehellinen siitä, mistä luottamuspula ja isot riidat juontavat juurensa.

– Luottamuspula johtuu mun pettämisestä. Pettäminen ei ole ikinä oikein, mutta näin on päässyt käymään, Wallu kommentoi.

Molemmat ovat samaa mieltä siitä, että pariskuntana tuttuun ohjelmaan osallistuminen oli rankempaa kuin sinkkuna.

– Pariskuntana oli ihan hirveää ja sinkkuna tosi hauskaa, Emilia kiteyttää.

– Se on todella rankka reissu pariskuntana. Sinkkuna se oli huoletonta menoa ja ryyppäämistä ja sehän on hauskaa, myös Wallu sanoo.

Yllä olevalla videolla Emilia ja Wallu paljastavat muun muassa sen, ketkä ovat heidän mielestään ikimuistoisin pariskunta Temppari-historiassa ja millaisia vinkkejä he saivat heiltä ennen lähtöä saarelle. Katso parin haastattelu kokonaisuudessaan videolta!

Temptation Island Suomi uudet jaksot Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin 18. maaliskuuta kello 21 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja