Temptation Island -Jape, 22, parisuhteestaan: "Ei kellään voi mennä näin hyvin" – silti taustalla kalvaa raju mustasukkaisuus

Mustasukkaisuus on kalvanut Temppari-paria 2:54
Mustasukkaisuus kalvaa Temptation Islandille lähtevien Japen ja Mattun suhdetta

22-vuotiaat Jape ja Mattu ovat yksi neljästä parista, jotka testaavat parisuhdettaan Temptation Islandin uudella kaudella.

Kun Temptation Island Suomi -sarjan seitsemännen kauden pariskunnat esiteltiin medialle tällä viikolla, kertoivat 22-vuotiaat helsinkiläiset Jarkko ja Mathilda, tuttavallisemmin Jape ja Mattu, kokevansa parisuhteensa onnelliseksi.

Kahdeksan kuukautta kuvausten alkaessa kestänyt suhde on etenkin Japelle erityinen, sillä Mattu on hänen ensimmäinen tyttöystävänsä. Jape jopa ilmoitti suhteestaan puhuessaan, että "ei kellään voi mennä näin hyvin".

Lähes samaan hengenvetoon hän kuitenkin kertoi olevansa hyvin mustasukkainen ja kyttäävänsä muun muassa sosiaalisessa mediassa Matun liikkeitä tiuhaan.

– Mä oon ollut tosi mustasukkainen. Se oli pientä vainoharhaisuutta, että vähän katsellaan heti perään ja jos on jotain jätkää, menen heti kysymään, mitä tämä on, Jarkko kertoi MTV Uutisten haastattelussa.

Lopullisen päätöksen vietteleviä sinkkuja pursuilevalle saarelle teki kuitenkin Mattu.

– Se oli meidän kummankin mielessä koko ajan, mutta se lopullinen rysäys tuli minulta, hän kertoo.

– Ensimmäinen tyttöystävä ja ensimmäinen rakkaus. Päätettiin viedä se sitten melkoiselle koitokselle heti alkuun, Jape puolestaan toteaa.

Millaiset olivat pariskunnan rajat ja kuinka rankalta reissu tuntui, kun taustalla on mustasukkaisuutta? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Temptation Island Suomi uudet jaksot Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin 18. maaliskuuta kello 21 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat