Kohurymistelijä hakeutui pahamaineisen tappelijan oppiin – "Hänestä tulee NHL:n raskaansarjan mestari"

NHL:ssä pelaavan New York Rangersin kohuhyökkääjä Matt Rempe on entisen NHL-tappelijan Georges Laraquen opissa.

22-vuotias Rempe debytoi NHL:ssä viime kaudella ja nousi heti ryminällä otsikoihin. 203-senttinen ja 109-kiloinen järkäle aiheutti kaukalossa kaaosta kovilla otteillaan.

Rempe pelasi NHL:ssä 17 ottelua ja keräsi 71 jäähyminuuttia. Rempe tappeli kauden aikana useampaan otteeseen. Ylilyönneiltäkään ei vältytty. Maaliskuussa Rempe sai neljän ottelun pelikiellon taklattuaan New Jersey Devilsin Jonas Siegenthaleria.

Nyt kohurymistelijä on hakemassa uusia oppeja romuluisen pelityylinsä vahvistamiseen. Entinen NHL-tappelija Georges Laraque kertoi X-tilillään valmentavansa Rempea tappelemaan.

– Valmennan Matt Rempea ja Tyrel Baueria jääkiekkotappeluissa tällä viikolla Edmontonissa. Jos kuvittelit, että Rempe oli ongelma tänä vuonna NHL:ssä, niin odota vaan, kunnes näet hänet tulevalla kaudella, Laraque kirjoittaa julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä.

– Hänestä tulee NHL:n raskaansarjan mestari. Ei epäilystäkään, Laraque jatkaa.

Laraque tuli oman NHL-uransa aikana tunnetuksi juuri luunkovana tappelijana. 695 pelaamansa NHL-ottelun aikana kanadalainen keräsi 1 126 jäähyminuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat