Kohupelaajan keppostelu meni tennistähden tunteisiin – teki tylyn oletuksen vastustajansa lapsuudesta: "Se on jatkuvaa"

Australian kohupelaaja Nick Kyrgios pudotti nelossijoitetun Stefanos Tsitsipasin Wimbledonin tennisturnauksesta lauantai-iltana. Kyrgios kukisti kreikkalaisen Tsitsipasin kolmannen kierroksen kamppailussa 6–7, 6–4, 6–3, 7–6.

Tunteet kävivät ottelussa kuumina, ja tuomari antoi molemmille pelaajille varoituksen. Tsitsipas esimerkiksi löi pallon katsomoon, jonka jälkeen Kyrgios vaati tuomaria diskaamaan kilpakumppaninsa koko turnauksesta. Kyrgiosin alakäden syöttö jalkojen välistä nähtiin puolestaan varsin nöyryyttävänä temppuna.

Draamaa riitti vielä ottelun päättymisenkin jälkeen. Tsitsipas väitti, että Kyrgiosilla on "paha puoli", minkä lisäksi hän leimasi australialaisen tylysti "koulukiusaajaksi".

– Se on jatkuvaa kiusaamista, sitä hän tekee, Tsitsipas sanoi.

– Hän kiusaa vastustajia. [Lapsuudessaan] hän oli varmaan koulukiusaaja. En pidä kiusaajista. En pidä ihmisistä, jotka alentavat toisia ihmisiä.

Tsitsipasin mukaan Kyrgiosilla on myös hyviä ominaisuuksia, joilla ei kuitenkaan ole merkittävästi painoarvoa hänen mielipiteitä jakaneen käytöksen ottaessa vallan.

– Hänellä on toki hyviä luonteenpiirteitä. Mutta hänessä on myös hyvin paha puoli, joka paljastuessaan tekee paljon pahaa ja vahinkoa ihmisille hänen ympärillään.

– Kun minusta tuntuu, että muut ihmiset eivät kunnioita minua ja tekemisiäni kentän toisella puolella, on täysin normaalia että teen asialle jotain.

Jälkeenpäin Kyrgios antoi Tsitsipasin kiusaajakommentteihin varsin hänentyylisensä vastauksen.

– En ole varma, miten pystyin kiusaamaan jotakuta Wimbledonin kolmannella kierroksella. Pelasin vain tennistä, aussitähti päätti.

Kyrgios kohtaa seuraavalla kierroksella Yhdysvaltojen nousevan tähden Brandon Nakashiman. 20-vuotias voitti omassa kolmannen kierroksen ottelussaan kolumbialaisen Daniel Galanin.


Lue myös:

    Uusimmat