Tunteet kuumana! Tennishuippu vaati tuomaria diskaamaan vastustajansa Wimbledonissa: "Olet häpeäksi!"

Kuumaverinen tennistähti Nick Kyrgios on noussut taas otsikoihin Wimbledonin huipputurnauksessa. Tällä kertaa australialainen antoi päätuomarille tilityksen sen jälkeen, kun hän ei suostunut diskaamaan kreikkalaisvastustaja Stefanos Tsitsipasia lauantai-illan kolmannen kierroksen huippuottelussa.

Voitettuaan ottelun toisen erän 6-4, Kyrgios pyysi tuomaria hylkäämään Tsitsipasin. Tämä oli läimäissyt pallon erän päätteeksi katsomoon.

Kyrgios kieltäytyi menemästä kentälle useampaan minuuttiin. Samalla hän vaati, että hänen vastustajansa heitettäisiin kokonaan ulos turnauksesta.

– Onko tuo kentältäpoisto vai mikä? Hän vain löi pallon v**tu yleisöön, Kyrgios latasi päätuomarille Daily Mailin mukaan.

– Oletko tyhmä? Eli voit lyödä pallon yleisöön, osua johonkin, eikä sinua hylätä? Oletko tyhmä?

– Olet häpeäksi! Muutat sääntöjä silloin kun haluat.

Kun päätuomari kieltäytyi taipumasta australialaisen vaatimuksiin, pyysi 27-vuotias kentälle tuomarivalvojia.

– Antakaa minulle kaikki valvojat. En aio pelata, ennen kuin saamme asian selvitettyä.

Kyrgios on osoittautunut Wimbledonin avausviikon aikana tavanomaiseksi itsekseen useiden kiistanalaisten välikohtausten myötä. Aiemmin tällä viikolla Kyrgios sylkäisi kohti kannattajaa, joka oli päässyt hänen ihon alleen ottelun aikana.