Mainos

Kivistä kauniit hääkoristeet

Oletko lapsena maalannut kiviä? Jos olet, nyt on aika aloittaa: maalatuista kivistä saat häihisi kauniit, teeman mukaiset koristeet!

Maalatuista luonnonkivistä saat kauniit koristeet niin kesä- kuin talvihäihinkin.

Pienistä kivistä saa kauniita paikkakortteja tai muunlaisia koristeita pöytiin. Yksiväriset kivet voivat reunustaa seiniä tai johdattaa vieraan vaikkapa yläkerran vessaan.

Suurista kivistä voi tehdä pihaan koristeita, joissa esiintyy kukkia, hääparin nimikirjaimia tai häiden teemaan liittyviä asioita: meriteemaisissa häissä kiviin voi maalata kaloja tai simpukoita, kesähäissä kukkia, talvihäissä lumihiutaleita.

Lukemisesta innostunut pari kirjoittaa kiviinsä avioliittoon liittyviä sanoja, kuten "luottamus", "rakkaus” ja "usko". Todelliset taiteilijat maalaavat kiviin maisemia, tai tekevät niistä pieniä kissoja tai muita eläimiä.

Miten se tehdään?

Valitse sileitä, sopivan kokoisia kiviä, neuvoo Blog.craftzine.com. Jos haluat nähdä vaivaa, etsi toisiinsa sopivia, samansävyisiä kiviä.

Kiviin voi maalata sormivärein, öljymaalein tai jopa liiduilla. Suunnittele kuvio etukäteen: tarvittaessa tee sapluuna ohuesta muovista. Jos haluat kiveen pohjavärin, töpöttele se paikalleen ensin. Anna kiven kuivua ennen loppuun maalaamista.

MTV3/Helmi

Lähde: Blog.craftzine.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.