Kiusaajat saivat nenilleen! Ulkonäkönsä vuoksi kiusattu 16-vuotias voitti kauneuskilpailun

Ulkonäkönsä vuoksi kiusattu Emily Redfearn voitti kauneuskilpailun vain 16-vuotiaana. Nyt hän haluaa kannustaa muita kiusattuja.

– En edes tiedä, miksi minua kiusattiin. Perheen ja ystävien mukaan kyse oli kateudesta ulkonäköni vuoksi. En ole koskaan tunnustanut tätä, koska en ole koskaan ollut tarpeeksi itsevarma uskoakseni, että se on totta, Emily Redfearn toteaa.

Ulkonäkönsä vuoksi kiusattu Redfearn voitti englantilaisen Miss Teen British Empire -kauneuskilpailun vain 16-vuotiaana. Redfearn tunnustaa, että osallistui kisaan parantaakseen itsetuntoaan.

Redfearnin kokema kiusaaminen alkoi seitsemännellä luokalla ja jatkui viisi vuotta. Redfearn kärsi kiusaamisen vuoksi paniikkikohtauksista eikä aina mennyt kouluun. Kiusaajat iskivät myös netissä ja herjasivat Redfearnia alentavilla nimillä. Hänet kutsuttiin mukaan uintiretkeä suunnittelevaan Facebook-keskusteluun, jossa kiusaajat toivoivat, että Emily hukkuisi.

– Koulu totesi äidilleni, että minun täytyy vain kovettaa itseni. Minkäänlaista tukea ei herunut, Redfearn kuvaa.

Kisan voitto kuitenkin paransi naisen mielialaa.

– Olen ekstaasissa. En ajatellut, että voittaisin ensimmäisen kisani. Olen sokissa. Tämä todistaa, että kiusatut pääsevät aina lopulta voitolle elämässä.

Redfearn haluaa kannustaa muita kiusattuja. Hän kerää parhaillaan rahaa kiusaamista vastustavalle järjestölle. 

Lähde: Unilad

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja