Henkilöauton kuljettajaa epäillään erittäin kovasta ylinopeudesta: Kolme ihmistä kuoli Kiteellä ja yksi loukkaantui erittäin vakavasti, kaikkia vainajia ei ole vielä tunnistettu

0:51
Kolme ihmistä kuoli Kiteen kolarissa. MTV uutiset oli paikalla kolaripaikalla.

Itä-Suomen poliisilaitos epäilee Kiteen kuolonkolarissa mukana olleen henkilöauton ajaneen reilua ylinopeutta. Kaikkia vainajia ei ole vielä tunnistettu.

Viime yönä sattuneessa onnettomuudessa kuoli kolme henkilöä ja kolme loukkaantui. Loukkaantuneista yhden tila on erittäin vakava ja hän on hoidettavana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Poliisi epäilee onnettomuuteen osallistuneen henkilöauton ajaneen onnettomuushetkellä erittäin kovaa ylinopeutta. Alueella on 80 km/tunnissa nopeusrajoitus ja onnettomuuden aikaan tie oli paljas ja kuiva.

Poliisin mukaan kaikkia onnettomuudessa olleita vainajia ei ole vielä saatu tunnistettu. 

Silminnäkijöitä pyydetään ilmoittautumaan

Poliisi tutkii onnettomuutta rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus.

Poliisi pyytää, että onnettomuuden mahdolliset silminnäkijät tai onnettomuuspaikalle pysähtyneet ottaisivat yhteyttä lähimpään poliisiin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja