Kissa jäi jumiin pesukoneeseen – sitkeä lemmikki selvisi pyörityksestä hengissä

Pesukoneeseen jumiin jäänyt kissa on aiheuttanut ihmetystä eläinlääkärien keskuudessa selvittyään hengissä 60-asteisesta pesusta.

Englannin Nottinghamissa asuva Lisa Keefe oli täysin tietämätön kissansa erikoisesta päiväunipaikasta käynnistäessään pyykinpesukoneen. Koneen pyörittyä hetken Keefe alkoi ihmetellä laitteen sisältä kuuluvia ääniä, aivan kuin koneessa olisi ollut jotain tavallista raskaampaa.

Kun hänen uteliasta nuorta kissaansa ei näkynyt missään, nainen ymmärsi, että jotain kamalaa oli tapahtunut. 

Selvisi kovasta käsittelystä vahingoittumattomana

Kun omistaja tajusi kissansa olevan koneen sisällä, hän juoksi samantien sammuttamaan koneen ja pelastamaan lemmikkiraukkansa kovakouraisesta käsittelystä. Kissa ehti olla koneen pyörityksessä muutaman minuutin, jonka aikana se oli joutunut todelliseen hengenvaaraan. 

Omistaja vei kissan välittömästi eläinlääkäriin, jossa sen ruumiinlämmön todettiin pudonneen vaarallisen alhaiseksi.

– Minun viisitoistavuotisen urani aikana en ole nähnyt mitään vastaavaa, eläinlääkäri kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nopean toiminnan ansiosta yhdeksän kuukautta vanhan kissan ruumiinlämpö saatiin kuitenkin nopeasti kohoamaan. Eläinlääkärin mukaan lemmikin silmät saattavat aristaa muutaman päivän pesuaineen vuoksi, mutta muuten se selvisi pesusta täysin vahingoittumattomana.

Omistajan mukaan kissa oli pian tapahtuman jälkeen entisellään.

– Bobby on oppinut läksynsä kantapään kautta, eikä mene lähellekään pesukonetta enää, omistaja kertoo.

Video: Kissat löytävät välillä itsensä erikoisista paikoista. Tämä kissa jouduttiin pelastamaan savupiipusta. Katso videolta, kuinka pelastusoperaatio oikein sujui. 


Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat