Kirsi Alm-Siira nukkui pommiin – Vappu Pimiä vitsailee ystävänsä kustannuksella: "Täytyyhän Ruususen antaa nukkua!"

Vieraana Sampo ja Minttu Kaulanen 9:00
Vappu Pimiä täräytti pöytään suorasukaisen seksikysymyksen – Minttu Kaulaselta hervoton heitto. Katso video!

Vappu Pimiän ja Kirsi Alm-Siiran puistojumppa oli jäädä väliin. 

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ovat hyviä ystäviä, mutta myös lenkkikavereita. Kaksikko onkin tuttu näky lenkillä Etelä-Helsingissä aikaisin aamulla, kun muut vasta heräilevät sängyistään.

Pimiä kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään joskus kuitenkin unen maistuvan paremmin kuin lenkin. 

– Niin kävi tänään rakkaalle Kirsi Alm-Siiralle, mut kun Ruusunen heräs uniltaan, säntäsi hän suoraan sängystä tekemään tehokkaan puistojumpan, jossa parannettiin samalla maailma, Pimiä kirjoittaa. 

Myös Alm-Siira jakoi seuraajilleen kuvan kaksikosta puistossa. 

– Oli vähän sellasia Ruusus-hommia menossa ja myöhästyin lenkiltä joku tunnin. Häpesin, sain anteeksi ja jumpattiin. Joku olis voinut vaikka kettuuntua, hän ymmärsi. Se on semmonen toi Pimiä, hän kirjoitti. 

– Täytyyhän Ruususen antaa nukkua! Pimiä kävi kommentoimassa.

Jumppien ohjaaminen oli parikymppisenä Pimiälle jopa päätyö. Tänä keväänä hän palasi päiväksi ohjaamaan jumppaa Vappu ja Marja Liven -ohjelman tiimoilta. Pimiä muisteli kuvauksissa ohjanneensa muun muassa reisi-vatsa-pakaraa, rasvanpolttoa, body-tunteja ja pumppitunteja.

– Parhaimmillaan vedin aikoinaan jopa 25 tuntia viikossa jossain kohtaa elämääni, mutta edellisestä oli tosiaan kulunut jo se 13 vuotta aikaa.

Maajussille morsian syksyllä MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat