Nyt on retroa! Vappu Pimiä palasi jumppaohjaajaksi 13 vuoden tauon jälkeen – paljastaa nyt, mistä on kyse

5:02
Vappu Pimiä ja Marja Hintikka paljastavat Vappu ja Marja Liven ikimuistoisimmat hetket

Juontaja Vappu Pimiä palasi pitkän tauon jälkeen jumppaohjaajaksi.

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran Instagram-tilille ilmestyi tällä viikolla pirtsakka kuva. Alm-Siira poseeraa kuvassa neonvärejä huokuvassa jumppakuvassa yhdessä Vappu ja Marja Liveä vetävien juontajien Vappu Pimiän ja Marja Hintikan kanssa.

– Ei ole Pimiän jumppaohjaustaidot 13 vuodessa ruostuneet. Oli komiaa, uutisankkuri kiitteli kuvatekstissä.

MTV Uutiset tavoitti tiistaina Vappu Pimiän, joka paljastaa, että kyseessä oli Vappu ja Marja Liven taksvärkkitehtävä.

– Meillä oli nyt tämmöinen ajankohtainen taksvärkki ja vedettiin virtuaalijumppa. Koronan takia on ollut haasteita sen suhteen, minne on voitu mennä, Pimiä kertoi taksvärkkihaasteesta, joka nähdään televisiossa ensi viikon jakson yhteydessä.

Enemmän kuvia Pimiän vetämästä jumpasta ilmestyi myös My Body&Balance -kuntosalin Instagram-tilille.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Jumppien ohjaaminen oli parikymppisenä Pimiälle jossain vaiheessa jopa päätyö. Pimiä muistelee, että silloin tuli vedettyä muun muassa reisi-vatsa-pakaraa, rasvanpolttoa, body-tunteja ja pumppitunteja.

– Parhaimmillaan vedin aikoinaan jopa 25 tuntia viikossa jossain kohtaa elämääni, mutta edellisestä oli tosiaan kulunut jo se 13 vuotta aikaa.

Hän kertoo saaneensa muun muassa Kirsi Alm-Siiralta positiivista palautetta, vaikka tarkan suunnitelman sijaan tunti vedettiin improvisoiden. Pimiän mukaan muun muassa hikinauhat oli valittu rekvisiitaksi legendaarisen tv-jumppaohjaajan Anne Sällylän henkeä tavoiteltaessa.

Vaikka liikunta kuuluu elämään, ei Pimiä itse ole hetkeen käynyt ryhmäliikuntatunneilla.

– En tiedä, millaisia jumppia nykyisin vedetään, joten vedin sellaisen kuin vedettiin 2000-luvun alussa. Jossain takaraivossa se nähtävästi on, kun Kiku sanoi, että lihakset olivat kipeät, hän nauraa.

Säännöllisempää paluuta jumppaohjausten pariin ei ainakaan toistaiseksi ole suunnitteilla, vaikka treenistä on tullut hyvää palautetta sen jälkeen, kun sitä on päässyt kokeilemaan Facebookiin ladatun videon kautta.

– Heti tarjottiin, että voin tulla vetämään useamminkin ja lupasin joskus Kikua tuurata, jos tarve vaatii. Kivaa puuhaahan se on, mutta työt haittaavat nyt sen verran, hän pohti.

Vappu ja Marja Live torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja