Kirsi Alm-Siira kommentoi pyörtymistään: "Kaikki hyvin!"

Maikkarin uutisankkuri Kirsi Alm-Siira pyörtyi kesken suoran Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen. Alm-Siira kertoo vointinsa olevan jo parempi. 

MTV:n uutisankkuri ja ruutukasvo Kirsi Alm-Siira pyörtyi sunnuntaisessa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa. Hän esitti parinsa Marko Keräsen kanssa vauhdikkaan samban. Tanssipari kuunteli tuomareiden kommentteja, kun Alm-Siira menetti äkillisesti tajuntansa. 

Hän kuitenkin virkosi pian, ja hänet vietiin takahuoneeseen lepäämään. 

– Vointini on jo parempi. Perheessämme on vatsatautia liikkeellä ja minulla oli hieman huono olo tänään ennen kuin tulin tänne. Olen pahoillani, että aiheutin hämmennystä, Kirsi Alm-Siira kommentoi MTV:lle ohjelman kulisseissa.

Hänen tanssiparinsa Marko Keränen kertoo ihmetelleensä jo tanssiesityksen aikana, kun hän ei saanut kunnolla otetta tanssiparistaan.

– Kun kuuntelimme tuomareiden kommentteja, huomasin että Kirsi heilui ihmeellisesti ja yritin pitää häntä paikoillaan. Yhtäkkiä hän kaatui minua kohta, Keränen kertoo. 

TTK-kuliseissa on liikkeellä vatsapöpöä. Myös Ali Jahangirin tanssiopettaja Saana Akiola joutui nousemaan lavalle puolikuntoisena. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja