Mainos

Kirjauutuus: Jokanaisen puutarhakirja

Puutarhanhoito on hauskaa ja palkitsevaa! Unelmien puutarha on kaunis ja viihtyisä tila, jossa voi nauttia luonnon läheisyydestä. Jokanaisen puutarhakirjassa ei kannusteta tekemään naapureita kateellisiksi, oleellista puutarhanhoidossa on omaksi iloksi tekeminen.

Kirja sopii hyvin aloittelevalle puutarhurille, jolle siementenkylvö ja rikkaruohontorjunta on uutta ja ihmeellistä. Pilke silmäkulmassa kirjoitetussa oppaassa kerrotaan hauskasti ja elävästi puutarhanhoidon saloista. Nimestä voi päätellä, että kohderyhmänä ovat naiset, mutta miehiäkään ei ole täysin unohdettu.

"Jos lähettyvillä on puutarhanhoitoon myötämielisesti suhtautuva mieshenkilö, hänen työpanostaan ei suinkaan kannata väheksyä… Kiitos ja ihailu voivat innostaa miehen kerrassaan hämmästyttäviin suorituksiin."

Kirja alkaa kotipuutarhureiden rohkaisemisella ja puutarhanhoidon perusasioilla. Kaikki oleelliset työvaiheet opastetaan lukijalle yksityiskohtaisesti ja selkeästi. Monipuolisessa kirjassa käsitellään kylvön ja kukkien lisäksi muun muassa puutarhanhoitoon sopivaa vaatetusta ja työkaluja. Oma kappale on omistettu myös puutarhan suunnittelulle.

Jokanaisen puutarhakirja antaa runsaasti hyödyllisiä ideoita ja vinkkejä siitä, miten omasta pihasta saa parhaat puolet esiin.

"Naisen oma puutarha voi olla taideteos, joka kuvastaa tekijänsä sielua. Se voi olla maailma, jossa saa elää ihan niin kuin on aina toivonut."

Tekstin on kirjoittanut Rea Peltola, joka on tunnettu puutarhakirjoittaja ja televisiopuutarhuri. Näyttävä ja kaunis kuvitus on Vesa Koivun käsialaa. Ammattitaitoinen työpari on vuosien varrella opastanut ja viihdyttänyt lukijoita monissa lehdissä ja julkaissut yhdessä useita kirjoja.

Peltola kannustaa kotipuutarhureita tarttumaan rohkeasti kuokkaan ja jyrsimeen! Puutarhanhoito on iloinen asia ja unelmien puutarhasta haaveileminen on ihanaa!

Jokanaisen puutarhakirja on oiva hankinta omaksi iloksi tai lahjaksi puutarhanhoidosta kiinnostuneelle sukulaiselle tai ystävälle. Hauska ja hyödyllinen kirja sopii myös niille, jotka tyytyvät unelmoimaan kukkaloistosta kotisohvalla.

MTV3-VM (4.5.2006)
Kuvat: Jokanaisen puutarhakirja (WSOY)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.