Kimi Räikkösen veitsenterävä kuitti herätti hilpeyttä – kisainsinööri paljasti jipponsa, joka hämmensi suomalaiskuljettajaa

Kimi Räikkösellä oli perjantain harjoituksissa ongelmia radioyhteyden kanssa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kun sanat Räikkönen ja radio ovat esiintyneet viimeisten vuosikymmenten aikana samassa yhteydessä, sitä on yleensä edeltänyt jokin F1-seuraajia suuresti huvittanut Räikkösen sutkautus.

Toiseen suuntaan radioyhteys pelasi kuitenkin moitteettomasti. Räikkönen kysyi Simon-Chautempsilta useampaan otteeseen, kuuleeko tämä hänen puhettaan, ja ranskalaisen vastaus oli kerta toisensa jälkeen kieltävä.

– Mutta vastaat silti, Räikkönen tokaisi hämillään pienen hiljaisuuden jälkeen, kun Simon-Chautemps oli taas kerran reagoinut hänen kysymykseensä.

F1 jakoi tilanteesta videon omilla sosiaalisen median kanavillaan, ja Twitterissä aiheeseen tarttui entinen F1-kuljettaja, Räikköselle työpaikkansa kauden 2018 päätteeksi menettänyt Marcus Ericsson.

– Tämä on paljon hauskempaa kuin tämän pitäisi olla. Ehkä Kimi ja radioviestit vain ovat sellaisia. Kiitos perjantai-illan nauruista, Julien, Ericsson tviittasi ja kohdisti viestinsä Simon-Chautempsille.

Simon-Chautemps vastasi ruotsalaiskuljettajalle sunnuntaina aamulla. Samalla selvisi, miksi hän osasi vastata Räikköselle, vaikka ei kuullut mitään, mitä tämä sanoi.

– Ahaha. Näin hänen painavan radionappia, mutta en kuullut mitään. Fiksua leikkaamista kuitenkin F1:ltä. Näyttää dramaattisemmalta kuin oli.

Lue myös:

    Uusimmat