Kimi Räikkösellä hyvää onnea: uhannut rangaistus poistui näköpiiristä!

1:16

Kimi Räikkösen keskeytys formula ykkösten Espanjan GP:ssä ei ole näillä näkymin vaikuttamassa Ferrari-kuskin käytössä kauden aikana olevaan moottorikiintiöön.

Jutun videolla Kimi Räikkösen keskeytys formula ykkösten Espanjan GP:ssä kaksi viikkoa sitten.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Torstai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Räikkönen jätti Barcelonassa kisan kesken menetettyään tehot autonsa voimayksiköstä. Ferrari sai auton takaisin varikolle ja lähetti moottorin Maranellon tehtaalle tutkittavaksi.

Talli ei kuitenkaan joutunut vaihtamaan mitään voimayksikön osia torstaina alkaneisiin Monacon GP:n harjoituksiin. Kansainvälisen autoliiton FIA teknisen raportin mukaan Räikkösen autoon ei ole asennettu täksi viikonlopuksi ainuttakaan uutta voimayksikön osaa.

Jokaisella kuskilla on kauden ajaksi käytössään vain kolme moottoripakettia, joista Räikkönen on ottanut käyttöön jo kaksi. Hänelle vaihdettiin Barcelonan harjoitusten teknisen vian jälkeen autoonsa uusi polttomoottori, turbo ja lämpöenergiaa kierrättävä MGU-H.

Kolmen voimayksikön rajan ylittämisestä seuraa aina enimmillään 15 lähtöruudun rangaistus seuraavaan kisaan.

Monacon GP:n ensimmäisenä päivänä uusia moottoriosia ovat ottaneet käyttöönsä vain Ferrarin asiakastallien Haasin ja Sauberin kuskit, joille vaihdettiin autoihinsa samat uudet osan kuin Räikköselle aiemmin, sekä uuden jarrutusenergiaa kierrättävän MGU-K:n saanut Red Bullin Max Verstappen ja voimayksikön akkua vaihtanut Force Indian Sergio Perez.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja