Kimi Räikkönen väläytteli toden teolla Saksassa – ”Jäämieheltä” itsevarma kommentti uuden haasteen alla

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen oli näyttävästi esillä Saksan GP:n viikonlopun aikana, kun hän muun muassa täräytti peräti viidenteen ruutuun lauantain aika-ajoissa. Alfa Romeon kannalta sunnuntai toi lopulta karvaan pettymyksen aikarangaistuksen muodossa. Mutta miten Unkarissa? Missä Alfa Romeo menee?

Itse kisassa Räikkönen ajoi maaliin seitsemäntenä. Saksan GP:n tuomaristo kuitenkin tulkitsi, että sekä Räikkösen että hänen tallikaverin Antonio Giovinazzin kytkimet olivat sääntöjenvastaisia.

Tästä seurasi 30 sekunnin aikarangaistus, joka pudotti Räikkösen ja Giovinazzin ulos pisteiltä.

Saksassa Alfa Romeolta nähtiin sangen lupaavia otteita. Miten sitten peräkkäisten viikonloppujen kohdalla, kun F1-karavaani saapuu Unkariin?

– Hockenheimin jälkeen Unkari on rata, missä voimme olla kilpailukykyisiä, Räikkönen totesi itsevarmasti Alfa Romeon verkkosivuilla.

– Kyse on taas siitä, että meidän pitää maksimoida se, mitä meillä on, jos haluamme pysyä muiden edellä keskijoukossa, Räikkönen jatkoi.

Se, että missä Alfa Romeon vauhti lopulta menee, on kuitenkin vielä kysymysmerkki myös Räikköselle.

– Tämä on kuitenkin ensimmäinen vuosi tämän auton kanssa täällä. Ei Hockenheimkaan ollut mitenkään helppo – aika haastava rata autolle monessa suhteessa. Katsotaan, että mitä tapahtuu. Perjantaina saadaan osviittaa, Räikkönen mietti C Morelle.

Lue myös:

    Uusimmat