F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikkönen innostui: vuosia jatkunut jankutus meni vihdoin jakeluun – "Siinä kestikin ihan tarpeeksi pitkään"

11:45
Tältä näyttää Kimi Räikkösen uusi Alfa Romeo – C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen kertoo, mikä autossa pistää päällimäisenä silmään

Kimi Räikkönen on vuosien ajan joutunut todistelemaan motivaatiotaan. Nyt, 19. F1-kautensa alla hänen ei tarvinnut enää vastata vuosien varrella tutuksi tulleeeseen kysymykseen.

Maanantai oli Räikköselle kauden 2021 ensimmäinen totinen työpäivä, kun Alfa Romeo esitteli Puolassa tämän kauden autonsa. Samalla tallin kuljettajat olivat ensimmäisen kerran pitkään aikaan median tentattavana.

Yksi kuljettajia haastatelleista toimittajista oli F1-sarjan sosiaalisen median kanavista tuttu Will Buxton, joka on raportoinut F1-varikoilta jo varsin pitkään.

– Hauska juttutuokio Kimin kanssa, joka oli erittäin puhelias, Buxton kertoo tviittinsä alkajaisiksi.

Tämän jälkeen Buxton paljasti jättäneensä tällä kertaa väliin kysymyksen, jota Räikköseltä on kyselty toistuvasti jo vuosien ajan.

– Sanoin, etten kysyisi hänen motivaatiostaan, koska hän inhoaa sitä kysymystä ja sitä paitsi hän ei todennäköisesti jatkaisi ajamista, ellei olisi motivoitunut.

Räikkösen motivaatio on kyseenalaistettu F1-mediassa enemmän tai vähemmän läpi hänen uransa. Pahimmillaan spekulaatiot olivat maailmanmestaruuden jälkeisinä vuosina 2008–2009, ja samaa asiaa on pyöritelty viime vuosina taas yhä enemmän, kun Räikkönen ensin lähestyi ja sitten rikkoi 40 ikävuoden rajapyykin.

Räikkönen itse on toistuvasti viitannut kaikenlaisille vihjauksille kintaalla, mutta tällä kertaa hänen ei tarvinnut tehdä niin.

– Vihdoin olette oppineet! Siinä kestikin ihan riittävän pitkään, ilmeisen innostunut Räikkönen tokaisi Buxtonin mukaan.

Katso Buxtonin tviitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja