Kimi Räikkönen Hamiltonin ja Vettelin rikkeistä: ”Varmaan pienemmästäkin saatu rangaistuksia”

Kimi Räikkönen otti tiedon Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin mahdollisista sääntörikkomuksista vastaan tyynesti. Kaksikon rangaistukset voisivat nostaa suomalaiset eturiviin Brasilian F1-kisassa.

Ulostulokierroksella ollut Hamilton aiheutti ajolinjalle jäätyään peräti kolmelle autolle hallaa aika-ajon toisessa osiossa. Räikkönen oli yksi uhreista.

Tuomaristo otti ainakin Räikkösen tallikaverin Sebastian Vettelin käsittelyynsä, kun tämä rikkoi sääntöjä ajamalla itse Kansainvälisen autoliiton FIA:n punnitukseen ja pois kiirehtiessään onnistui rikkomaan koko vaa’an.

– No varmaan on pienemmästäkin saanut rangaistuksia, mutta eipä me niitä päätetä. Sen näkee sitten, Räikkönen tyytyi kommentoimaan tilannetta.

Ferrari-kuski oli aika-ajossa neljäs maanmiehensä Valtteri Bottaksen jälkeen. Ongelmilta ei vältytty tälläkään kertaa, mutta meno oli parempaa kuin harjoituksissa.

– Paljon parempi kuin muu viikonloppu oikeastaan. Ei nyt tietenkään mikään täydellisyyttä hipova, mutta oli auto paljon parempi, ja se on pääasia. Oli ihan suht ok kierros menossa viimeisenä, mutta sitten lopuksi vähän jäätiin, Räikkönen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat