Kim Kardashianilla uusi heila – lähde vahvistaa tosi-tv-tähden tapailevan julkkiskoomikkoa

0:48
Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä

Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin suhdehuhut saivat vihdoin vahvistuksen.

Hollywoodissa on hiljattain supistu tosi-tv-tähti Kim Kardashianin ja koomikko Pete Davidsonin viihtyvän paljon keskenään. Kaksikko on bongattu lukuisia kertoja yhdessä, ja suhdehuhut heidän ympärillään ovat käyneet kuumana.

Jatkossa huhupuheet voidaan kuitenkin unohtaa, sillä Kardashianille läheinen lähde vahvisti E! Newsille kaksikon tapailevan.

– Pete on kertonut hänelle, ettei halua tapailla ketään muuta, lähde paljastaa jatkaen, että Kardashianin tunteet koomikkoa kohtaan vaikuttavat olevan samankaltaiset.

– Hän (Kardashian) kertoo joillekkin ihmisille, ettei heidän juttunsa ole niin vakava, mutta hän ei tapaile ketään muita… Hän yrittää olla tekemättä siitä numeroa, mutta on todella ihastunut, lähde kertoo.

Davidson yllätti hetki sitten postaamalla Instagram-tililleen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa sekä uuden heilansa, että tämän äidin, tv-persoona Kris Jennerin kanssa. Kolmikolla oli kuvassa yllään samanlaiset ruudulliset asut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

E! Newsin lähde kertoo Davidsonin vierailun Jennerin Palm Springsin lukaalissa olevan iso juttu.

– Kaikki ovat iloisia hänen (Kardashianin) puolestaan, lähde toteaa.

Kardashian haki alkuvuonna avioeroa ex-miehestään, rap-artisti Kanye Westistä. Davidson puolestaan on laulajatähti Ariana Granden ex-kihlattu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja