Kanye West deittailee 22-vuotiasta mallikaunotarta – kaksikko näyttäytyi ensimmäisen kerran yhdessä julkisesti

8:02
Kanye Westin mielenterveys on herättänyt huolta julkisuudessa

Kanye West deittailee 22-vuotiasta Vinetriaa.

Rap-artisti Kanye West deittailee 22-vuotiasta Vinetria-nimistä mallia, kertoo Page Six.

West ja Vinetria bongattiin ensimmäistä kertaa yhdessä Westin omistaman Donda Academy -koulun koripallopelissä. Sosiaaliseen mediaan on jaettu kuvia kaksikosta koripallopelin tunnelmissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parivaljakko näyttäytyi yhdessä vain hetki sen jälkeen, kun West oli kertonut Drink Champsin haastattelussa, että toivoo löytävänsä yhteisen sävelen ex-vaimonsa Kim Kardashianin kanssa. West sanoi haastattelussa Kardashianin olevan edelleen hänen vaimonsa.

Page Sixin tietojen mukaan Vinetria oli Westin mukana Miamissa, jossa Drink Champsin haastattelu pidettiin.

Vinetria on toinen nainen, jota West deittailee erottuaan Kardashianista. Aikaisemmin räppärin kerrottiin tapailleen hetken aikaa huippumalli Irina Shaykia.

Kardashianin on puolestaan huhuttu tapailevan Saturday Night Live -ohjelmasta tuttua koomikko Pete Davidsonia. Page Sixin lähteet kertovat Kardashianeiden olevan huolissaan siitä, miten West reagoi Kim Kardashianin ja Davidsonin yhteiseen ajanviettoon.

Kardashian ja West avioituivat vuonna 2014, ja Kardashian haki avioeroa Westistä helmikuussa 2021. Kaksikolla on neljä yhteistä lasta: North, 8, Saint, 5, Chicago, 3, ja Psalm, 2.

Lähteet: Page Six, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja