Kim Kardashian ja Kanye West pääsivät sopuun – luvassa yhteishuoltajuus

1:40
Tältä näyttää Keeping up Whit the Kardashians -ohjelman viimeinen kausi – itkua ja rakkauden tunnustuksia!

Kanye West toimitti avioeropaperit viimein.

Rap-artisti Kanye West ja Kim Kardashian ovat päässeet sopuun yhteishuoltajuudesta, kertoo muun muassa BBC.

Kim laittoi avioeron vireille jo helmikuussa, mutta Kanye kiikutti oman vastineensa avioerohakemuksesta vasta taannoin. TMZ:n mukaan se on lähes identtinen Kimin asiakirjan kanssa.

Pariskunnalla on neljä lasta, seitsemänvuotias North, kolmevuotias Chigaco, sekä kaksi poikaa, viisivuotias Saint sekä pian kaksi vuotta täyttävä Psalm.

TMZ:n artikkelissa kerrotaan, ettei yhteishuoltajuus tarkoita välttämättä sitä, että lapset olisivat puoliksi vanhempiensa luona, vaan asiasta sovitaan erikseen tuomarin hyväksynnällä. Artikkelissa uskotaan, että Kim ottaisi enemmän vastuuta lasten arjesta. Molemmat heistä ovat sitoutuneet vanhemmuuteen. 

Kim Kardashian kuvissa lastensa kanssa. Näet kuvia selaamalla sen oikealta. 

Pariskunnan mukaan syynä eroon on liiton ratkaisemattomat ristiriidat. He myös sopivat, etteivät tarvitse jatkossa toistensa taloudellista tukea. Myös avioliiton aikana Kim ja Kanye pitivät taloutensa erillisinä ja heillä on avioehto.

Suositun Keeping Up With the Kardashians –sarjan viimeisellä kaudella Kim paljasti miehensä viime kesän twiittailun ja sekavien puheiden olleen avioliitolle viimeinen niitti.

Viime kesänä Kanye kertoi presidentinvaalipuheensa aikana muun muassa, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat miettineet ensimmäisen lapsensa abortoimista.

– Minä melkein tapoin tyttäreni, hän sanoi kyynelehtien.


Kardashianit-klaanin elämää seuraava Keeping up With Kardashians -sarja päättyy 20. tuotantokauden jälkeen. Ohjelmasta nähdään vielä viimeinen kausi, joka on nähtävillä C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja