Kim Hirschovits Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtajaksi – "Palautamme espoolaisen kiekon juurilleen"

Suomi-sarjan lisenssin ensi kaudeksi saanut Kiekko-Espoo rakentaa uutta nousua Kim Hirschovitsin johdolla, joka on valittu seuran urheilutoimenjohtajaksi.

Jääkiekkoliitto ilmoitti myöntäneensä Kiekko-Espoolle lisenssin Suomi-sarjaan ensi kaudeksi. Espoolaisseura lähtee rakentamaan uutta tulemista maltillisesti Kim Hirschovitsin johdolla.

Hirschovits pelasi pelaajauransa viimeiset kaudet juuri Espoossa. Entinen hyökkääjä edusti Bluesia vuosina 2013-2016, jonka jälkeen hän jatkoi uuden Espoo Unitedin riveissä Mestiksessä. Nyt Hirschovits on nimetty Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtajaksi.

– On ensiarvoisen tärkeää, että edustusorganisaatio rakennetaan kestävälle pohjalle, pitkäjänteisesti ja tavalla, josta kaikki espoolaiset voivat olla ylpeitä. Toimintamme tarvitsee kasvot ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että Kim Hirschovits on kokenut toimintamme arvot ja tavoitteet omakseen ja halunnut lähteä johtamaan urheilutoimeamme, Kiekko-Espoon tiedotteessa kerrotaan.

Myös Hirschovits itse lähtee uuteen tehtäväänsä hyvillä mielin.

– Olen erittäin kiitollinen luottamuksesta ja tästä mahdollisuudesta saada olla mukana rakentamassa Kiekko-Espoota. Kiekko-Espoo tulee palauttamaan espoolaisen edustuskiekon juurilleen, Hirschovits toteaa tiedotteessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja