Kikka!-elokuvan pääosarooli on valittu – näin Sara Melleri muuntautuu 90-luvun seksisymboliksi

0:18
Näin Sara Melleri muuntautuu 90-luvun laulajatähti Kikaksi!

Sara Mellerille Kikan rooli on unelmien täyttymys. 

Laulaja Kikasta, eli Kirsi Sirénistä tehdään elokuva. Kikka on yksi Suomen kaikkien aikojen eniten myynneistä naisartisteista

Kikka! on elokuva laulaja- viihdetaiteilija Kikasta, ihmisistä hänen ympärillään sekä aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta. Kikka! kertoo rohkeasta ja vilpittömästä ihmisestä. Se on elokuva naisesta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

Elokuvan ohjaa Jussi-palkittu Anna Paavilainen, nimiosan näyttelee Sara Melleri.

– Kikan rooli tuntuu unelmien täyttymykseltä, joka tulee vain kerran elämässä ja olen siitä hyvin kiitollinen.

– Muistan elävästi nähneeni Kikan Mä haluun viihdyttää musavideon 4–5-vuotiaana ja muistan miten hänen pinkkinä hehkuva naiseutensa teki minuun suuren vaikutuksen. Kikka on ollut näyttävä diskokuningatar, lasten laulattaja, tanssilavojen suosikki, räjähtelevä, herkkä, kompleksinen ja ihana – mikään ei ole näyttelijänä kiinnostavampaa kuin sukeltaa tällaisen taiteilijan elämään ja saada tuoda meidän versiomme Kikasta valkokankaalle, hän jatkaa.

Paavilaiselle näyttelijävalinta oli selvä.

– Katsoin viime keväänä lähes 50 koekuvausnauhaa ja vaikka olisin halunnut valita Kikaksi jokaisen heistä, valinta on selvä. Sara Melleri aiheuttaa minussa samanlaisen ilon ja hepulin yhdistelmän mitä Kikan esiintyminen ja sanomiset aiheuttavat. Ihailen myös Saraa taiteilijana ja olen innoissani saadessani tehdä elokuvan Kikasta juuri hänen kanssaan, hän kertoo. 

Sara Melleri on monipuolinen näyttelijä, ohjaaja ja Delta Venus -ryhmän taiteellinen johtaja. Melleri on palkittu Jussilla roolistaan elokuvassa Sisko tahtoisin jäädä. Hänet nähdään tänä vuonna elokuvissa Den längsta dagen ja Fucking with nobody.

Elokuvan kuvaukset alkavat helmikuussa ja sen on tarkoitus ilmestyä alkuvuodesta 2022.

Näin Sara Melleri muuntautuu Kikaksi, katso yltä videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja