Kiira Korpi palasi New Yorkin vuosien jälkeen pysyvämmin Suomeen: "On tuntunut hyvältä"

6:08
Kiira Korpi erosi kesällä pitkäaikaisesta puolisostaan ja palasi viiden New Yorkissa vietetyn vuoden jälkeen Suomeen. Millaista Korven arki on nykyisin? Katso haastattelu!

Taitoluistelija Kiira Korpi kertoo MTV Uutisille muuttaneensa takaisin Suomeen viiden New Yorkissa vietetyn vuoden jälkeen.

Taitoluistelija Kiira Korpi tullaan näkemään vuoden 2022 alussa kaikkien aikojen suurimman kotimaisen jääshow'n päätähtenä, kun Lumikuningatar rantautuu Tampereen uudelle Uros Live Areenalle. Mukana on liuta nimekkäitä taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita.

Taitoluistelun kolminkertainen EM-mitalisti kertoi Lumikuningattaren tiedotustilaisuudessa käyvänsä roolin myötä läpi kasvutarinaa, jossa hän murtautuu ulos hänelle tyypillisestä kiltin tytön roolista.

– Lumikuningattaren rooli on pahiksen rooli, ja siinä saa päästää angstisiakin fiiliksiä ulos. Ei ole Pepsodent-hymy siellä jäällä tällä kertaa, Korpi pohti MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Korpi lopetti kilpauransa vuonna 2015. Luistelu on kuitenkin ollut senkin jälkeen keskeisessä roolissa hänen elämässään. Hän on asunut viimeiset viisi vuotta New Yorkissa, missä hän on työskennellyt taitoluisteluvalmentajana ja henkisenä valmentajana.

– Sikäli luistelu on tosi isossa roolissa elämässäni, ja toki myös harrastuksena. Nyt on mahtavaa, kun kaiken vuosien aikana kertyneen taidon ja henkisen kypsyyden saa kanavoitua rooliin, Korpi iloitsi.

Korpi asui New Yorkissa muotialalla työskentelevän Arthur Borgesin kanssa. Pari alkoi seurustella vuonna 2010 ja avioitui Italiassa vuonna 2018. Juhannuksen tienoilla Korpi kertoi Instagram-tilillään parin päätyneen avioeroon.

– Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mitään syytä koskaan loppua. Molemminpuolinen arvostus on syvä ja toivomme toisillemme vain hyvää, Korpi kirjoitti tunteikkaassa päivityksessään.

Vaitonaisena yksityiselämästään pysyttelevä luistelija kertoo nyt, että hän on muuttanut takaisin Suomeen Yhdysvalloissa vietettyjen vuosien jälkeen.

– Tänä kesänä olen palannut vähän pysyvämminkin Suomeen. On tuntunut hyvältä, kun kymmenen vuotta olen reissannut menemään, Tampereelta syntyisin oleva Korpi kertoo.

Kesällä hän kertoo viettäneensä paljon aikaa mökkeillen Pälkäneellä ja nauttivansa Suomeen palattuaan hyvin tavallisista asioista. 

– Onhan täällä rauhallisempaa. Ja puhdasta ilmaa, luontoa ja vettä. Koko kroppa voi rentoutua, kun ei ole kaikkea kaupungin saastetta ympärillä koko ajan.

Millaista Korven uusi arki on yksityiselämässä tapahtuneiden mullistusten jälkeen? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja