Tällainen oli Kiira Korven ja Arthur Borgesin rakkaustarina – Anna Abreu järjesti sokkotreffit, satuhäät Italiassa

Kiira Korpi ja Arthur Borges pitivät yhtä yli vuosikymmenen.

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi ja hänen puolisonsa Arthur Borges ilmoittivat kesäkuun 23. päivä päätyneensä eroon.

Pariskunta piti yhtä yli vuosikymmenen ajan. Korpi kertoi vuonna 2015 Anna-lehdelle siitä, kuinka tapasi tulevan aviomiehensä sokkotreffien kautta. Alun alkaen Korven pyytäminen treffeille oli ollut Borgesille vitsi.

Hän oli kysynyt pop-tähti Anna Abreulta, voisiko tämä pyytää Korpea treffeille hänen kanssaan. Pian luistelija oli lisännyt miehen Facebook-ystäväkseen ja kutsunut hänet katsomaan MM-kisoja Torinoon vuonna 2010. 

Tapaamiselle tuli hintaa noin 200 euroa, kun Borges joutui ostamaan pääsylipun tapahtumaan tavatakseen Korven. 

– Jouduin maksamaan paikasta piippuhyllyllä 200 euroa, Borges kertoi kertoi Gloria-lehdelle.

Kisan jälkeen Kiira oli kiireinen nimikirjoitusten ja lehdistötilaisuuden kanssa, mutta pari pääsi tutustumaan toisiinsa, kun Borges sai houkuteltua Kiiran karkaamaan sponsoreiden järjestämältä päivälliseltä.

– Tapasimme ensimmäisen kerran Torinossa, kun hän tuli katsomaan kilpailujani, ja kyllä se oli niin sanotusti rakkautta ensi silmäyksellä, Korpi kuvaili Anna-lehden haastattelussa.

Pariskunta muutti New Yorkiin kesällä 2016. Sittemmin Korpi on opiskellut psykologiaa paikallisessa yliopistossa.

– Asuntomme sijaitsee keskellä Manhattania. Pienihän se on hurjien hintojen vuoksi, mutta hyvin olemme siinä viihtyneet. On ihanaa asua yhdessä vihdoinkin. Milanossakin asuimme kyllä yhdessä, mutta reissasimme niin paljon, että hirveästi ehtineet elää tavallista arkea yhdessä, Korpi kertoi MTV Uutisille talvella 2016.

Kihloihin pariskunta meni seuraavana vuonna, keväällä 2017. Tuolloin Korpi jakoi Facebookiin herkän julkaisun, jossa hänen vasemmassa nimettömässään komeili näyttävä sormus. 

– Sanaton, kiitollinen ja niin onnellinen! Korpi kirjoitti kuvan yhteydessä ja lisäsi tekstin ohelle sydän- ja sormushymiöitä.

Pariskunnan häitä vietettiin 30.4.2018 Italian Como-järvellä hulppeissa puitteissa. Häissä nähtiin useita julkisuudesta tuttuja vieraita kuten Cheek, Uniikki ja Laura Lepistö


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja