Kiira Korpi leikittelee meikkityyleillä: Jäällä dramatiikkaa, arjessa luonnollisuutta

Säteilevä Kiira Korpi pääsee jäällä kokeilemaan teatterimaisia meikkaustyylejä.

Luistelija Kiira Korpi, 25, noudattelee meikkaamisessaan kahta erilaista linjaa. Hänet nähdään urheilutapahtumissa luonnollisen raikkaana: hitunen ripsiväriä, sipaus huulikiiltoa ja kevyt pohjustus riittävät nuorelle naiselle.

Luistelujäällä meikin kuuluu kuitenkin olla näyttävä ja näkyä kauas. Siellä Korpi kokeilee mielellään erilaisia lookeja. Erityisesti tummat ja kirkkaat huulipunat ovat esiintymismeikissä Kiira Korven mieleen.

Luonnollinen ja tyttömäinen look

Kiira Korven luonnolliseen meikkiin kuuluvat huolitellut kulmat, ripsiväri ja huulikiilto.

Suomen luistelijakaunottarella on hyvä iho, joten hän ei tarvitse luonnollisessa lookissaan juuri ihon pohjustusta.

Voimakkaat ja teatraaliset lookit

Korven arkimeikki on kevyt ja luonnollinen, mutta edustustilaisuuksissa ja jäällä luistelija käyttää meikkiä on vahvemmin. Art On Ice -tapahtumassa Korvella oli voimakas, smoky eyes -silmämeikki ja näyttävä huulipuna.

Korpi hurmasi 1920-luvun lookissa naisten vapaaohjelmassa taitoluistelun EM-kilpailussa Sheffieldissä tammikuussa 2012. Hiukset oli laitettu laineille ajan tapaan. Meikissä pääosassa olivat herkullisesti meikatut, punaiset huulet ja vahva silmämeikki.

Kiira Korpi käyttää mielellään eri sävyisiä huulipunia. Hän oli valinnut luonnollisen huulipunan Art of Ice -jääshow'n tiedotustilaisuuteen. Voimakkaat rajaukset ovat silmämeikin keskiössä.

Korven meikki oli melko luonnollinen taitoluistelun EM-vapaaohjelmassa Bernissä vuonna 2011. Luomivärin väri on rauhallinen, ja silmien rajauksissa on keskitytty ulkonurkkiin. Punainen huulikiilto vie huomion.

Lue myös:


Kauneutta maailmalta:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat