Khloé Kardashian järjesti tyttärelleen hulppeat juhlat – julkaisi otoksia kolmevuotiaan syntymäpäiväsankarin ökykemuista

1:40
Viimeisen kauden traileri!

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin ja koripalloilija Tristan Thompsonin tytär True täytti kolme vuotta.

Khloé Kardashian järjesti kolme vuotta täyttävälle True-tyttärelleen hulppeat syntymäpäiväjuhlat kotonaan. Kardashian kuvasi juhlista näyttäviä videoita, joita hän julkaisi Instagramin Tarinat osiossa.

Pienen tytön koti oli koristeltu erivärisillä ja erikokoisilla ilmapalloilla. Pihalla oli pomppulinna ja suloiset ruokakattaukset.

Kutsuvieraiden joukossa vilahti osa Truen serkuksista. Myös isoäitiKris Jenner oli kutsuttu juhliin.

Kardashian julkaisi myös kuvasarjan syntymäpäiväsankarista, joka poseeraa veikeä ilme kasvoillaan sänygyllä. Ylpeä äiti kirjoittaa kauniisti tyttärestään julkaisun yhteydessä.

– En ole vielä valmis siihen, että olet jo kolme. Melkein itken aina, kun kutsun sinua vauva-Trueksi ja sinä korjaat minua sanomalla suloisella äänellä, etten ole vauva olen iso tyttö.

– Olet muuttanut elämääni niin monella eri tavalla, joista en osannut edes haaveilla. Olet paras ystäväni, suurin siunaukseni ja koko maailmani. Sinun kasvamisesi katsominen on ollut suurin kunniani. Se, että näen elämää sinun kauttasi, on ihmeellistä, Kardashian jatkaa.

Kardashian suunnittelee parhaillaan perheenlisäystä puolisonsa Tristan Thompsonin kanssa.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen kausi Cmoressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja