Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianilta tyrmäävä vastaisku kuvakohuun – esittelee nyt aitoa vartaloaan

1:40
Viimeisen kauden traileri!

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin tiimi yrittää saada vahingossa julki mennyttä kuvaa pois internetistä.

Kardashianin tiimi yrittää saada internetistä Khloé Kardashianista leviävää otosta pois. Kuvassa tähti poseeraa bikineissä uima-altaan reunalla. Kuva vaikuttaa täysin normaalilta otokselta, jossa näkyy naisen kasvot ja vartalo.

Kardashiania on kritisoitu paljon näyttävien kuvamanipulaatioiden ja filttereiden käytöstä. Internetissä leviävä otos on ilmeisesti aito, jossa filttereitä ei ole käytetty.

Nyt nainen julkaisi Instagramissa oman vastineensa kuvakohuun. Tähti läväytti Instagram-tililleen liudan videoita, joissa hän keimailee alusvaatteisillaan ja esittelee treenattua vartaloaan. Ensimmäisessä videossa Kardashian on ilman yläosaa.

– Kyllä. Tein teille liven näyttääkseni, ettei tätä ole kuvakäsitelty, Kardashian kommentoi.

Timmissä kunnossa oleva tähti myös kertoo kärsineensä kehonkuvaongelmista koko elämänsä ajan ollessaan jatkuvan arvostelun kohteena.

– Kuva, joka julkaistiin tällä viikolla, on kaunis, mutta henkilö, joka on taistellut kehonkuvaongelmien kanssa koko elämänsä – ja jos joku ottaa sinusta kuvan mikä ei ole edustava, tai valaistus on huono tai se ei näytä sinun vartaloasi millainen se on tehtyäsi niin paljon töitä sen eteen ja jakaa sen maailmalle, sinulla tulisi olla täysi oikeus pyytää, että kuvaa ei jaettaisi, Kardashian kirjoittaa.

Kardashian joutuu olemaan jatkuvan arvostelun alla

Kardashian myös kertoo, miten hän on joutunut olemaan jatkuvan paineen ja arvostelun alla, jossa hänen ulkonäköään on tarkkailtu paljon. Hän kertoo tulleensa verratuksi siskoihinsa.

– Khloé on se läski sisko, ruma sisko. Hänen isänsä ei varmasti ole hänen oikea isänsä, koska hän näyttää niin erilaiselta kuin muut. Hän on saanut kilonsa pois vain kirurgin avulla, nainen kertoo kommenteista, joita hän on saanut.

"Rakastan hyvää filtteriä"

Hän kertoo, ettei koe olevansa täydellinen, mutta pyrkii mahdollisimman rehelliseen ja autenttiseen elämään. Kardashian myös kertoo käyttävänsä kuvamanipulaatiota ja filttereitä otoksissaan.

– Rakastan hyvää filtteriä, valaistusta ja pientä muokkausta siellä ja täällä. Samalla tavalla, kun laittaudun ja laitan kynteni kuntoon tai pidän korkeita korkoja näyttääkseni itseni maailmalle tavalla, jona haluan tulla nähdyksi. Aion tehdä myös niin jatkossakin ja anteeksi pyytelemättä, Kardashian kommentoi.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen kausi C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja