Khloé Kardashian avautui hedelmällisyysongelmistaan – yrittää saada lisää lapsia ex-miehensä kanssa

Kim Kardashian murtuu Keeping Up With the Kardashians -trailerissa 1:40
Tätä on luvassa uudella Keeping Yp with the Kardashians -kaudella!

Khloé Kardashian ja tämän ex-mies Tristan Thompson toivovat perheenlisäystä.

Tosi-tv-tähti  Khloé Kardashian toivoisi saavansa lisää lapsia ex-miehensä Tristan Thompsonin kanssa. Ex-parilla on pian kolme vuotta täyttävä tytär True Thompson. Ajoitus on Kardashianin mielestä haastavaa, sillä Thompson asuu Bostonissa ja hän Los Angelesissa.

People-lehden haastattelema lähde kertoo sisäpiirin tietoa.

– Khloé ja Tristan ovat hyvissä väleissä. He viettävät nyt enemmän aikaa erillään, koska Tristan asuu Bostonissa. He jatkavat edelleen suunnitelmiaan perheenlisäyksestä, lähde kommentoi.

– Khloé on välillä turhautunut tilanteesta välillä. Hän todella haluaa toisen lapsen ja kokee kärsivällisyyden haasteena. Hän yrittää pysytellä positiivisena. Hän toivoo ja uskoo sen tapahtuvan tänä vuonna.

Tähti myös avautui raskaussuunnitelmistaan Ellen De Generesin YouTube-show’ssa. Hän kertoi, ettei hänen munasolunsa ole tarpeeksi vahvoja jäädytykseen, joten niistä on pitänyt tehdä heti alkioita.

– Olen itseasiassa tehnyt alkioita.

Myös vallitseva pandemiatilanne on vaikeuttanut raskaussuunnitelmia.

– Jos tarvitsee hedelmöittymiseen apua, se on paljon haastavampaa COVIDIN aikaan.

– Minun suunnitelmissa oli, että lapsilla tulisi olemaan pienempi ikäero. Koronan myötä suunnitelmani viivästyivät. Haluan ehdottomasti lisää lapsia. Minulla on niin paljon sisaruksia. Se on niin iso siunaus, Kardashian kommentoi. 

Lähteet: People, Ellen. 

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen kausi maaliskuussa Cmoressa!

Lue myös:

    Uusimmat