Khloé Kardashian hämmentyi Caitlyn Jennerin väitteistä – kiistää totaalisen välirikon

0:46
Khloé Kardashian synnytti esikoisensa tänä vuonna.

Caitlyn Jenner väitti, ettei ole puhunut Khloé Kardashianille viiteen vuoteen. 

Aktivisti ja olympiamitalisti Caitlyn Jenner 70, osallistuu parhaillaan brittien Pelastakaa julkut eli I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! -ohjelmaan.

Viidakossa kisaamisen ohessa Jenner on tehnyt muille kilpailijoille paljastuksia elämästään. Hän muun muassa kertoi, ettei ole puhunut Khloé Kardashianille viiteen vuoteen.

Caitlyn ja Khloén äiti Kris Jenner avioituivat 1991 ja erosivat vuonna 2014. Caitlyn oli Khloé, Kim, Rob ja Kourtney Kardashianin isäpuoli yli 20 vuotta. Hän kuvaili välirikon alkaneen, kun kertoi tytärpuolelleen sukupuolenkorjauksestaan. 

– Olimme todella läheisiä, kasvatin Khloén viisivuotiastaan lähtien, en tiedä mikä hänen ongelmansa on, Jenner pohti ohjelmassa. 

TMZ-julkaisun mukaan Kardashian hämmentyi väitteistä, sillä heidän välinsä ovat parantuneet. Huhut saivat aikaisemmin tänä vuonna tuulta alleen, kun Kardashiania ei nähty Jennerin 70-vuotissyntymäpäivillä. 

Kardashian oli kuitenkin estynyt työkiireidensä takia, joten lähetti naiselle syntymäpäivälahjaksi ruusukimpun. TMZ:n mukaan Jenner oli julkaissut Instagram-tilillään kuvan kimpusta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja