Hollywoodin särkyneet sydämet – 10 sokeeraavinta eroa viime vuosilta

Myös fanien sydämet särkyivät, kun nämä Hollywoodin piireistä tutut 10 paria ilmoittivat erostaan julkisuuteen.

Tom Cruise ja Katie Holmes

Vuonna 2006 seurustelemaan alkanut pari eli todellista Hollywood-unelmaa. Rakkaus ei kuitenkaan kantanut kovin pitkälle, sillä vuonna 2012 Katie haki avioeroa ja muutti pois parin yhteisestä kodista yhdessä Suri-tyttären kanssa. Kumpikaan ei ole mennyt vielä uudelleen naimisiin.

Jennifer Garner ja Ben Affleck

Pari ilmoitti eroaikeista vain päivää sen jälkeen, kun he olivat viettäneet kymmenvuotishääpäiväänsä kesä-heinäkuun vaihteessa. 

Affleck ja Garner näyttelivät yhdessä elokuvassa Daredevil vuonna 2003 ja menivät naimisiin pari vuotta myöhemmin. Heillä on kolme alle kymmenvuotiasta lasta.

Heidi Klum ja Seal

Huippumalli ja laulajatähti saivat seitsenvuotisen liittonsa aikana kolme yhteistä lasta. Lisäksi Seal adoptoi lapsen Klumin edellisestä liitosta. Pari tuli tunnetuksi eksoottisista rakkauslomistaan ja vihkivalojen uusimisista. Pari meni naimisiin vuonna 2005 ja erosi riitaisasti 2012. 

Helena Bonham Carter ja Tim Burton

Bonham Carterin ja Burtonin liitto on yksi Hollywoodin tuotteliaimmista näyttelijä-ohjaaja -suhteista. Bonham Carter esiintyi monesti Burtonin ohjaamien elokuvien pääroolissa. Pari ilmoitti erostaan joulukuussa 2014 ja särki näin uskollisten fanien sydämet. 

Nicole Scherzinger ja Lewis Hamilton

Laulajatähden ja formulakuskin myrskyisä suhde kesti seitsemän vuotta. Pari tuli tunnetuksi siitä, että he ehtivät erota seitsemän vuoden aikana peräti neljästi. Sittemmin Hamilton on viettänyt aikaansa Hollywoodin seurapiireissä ja hänet on yhdistetty esimerkiksi poptähti Rihannaan

Charlize Theron ja Sean Penn

Kaikki yllättyivät, kun tämän parin 18 vuotta kestänyt ystävyys kääntyikin romanssin puolelle. Theron ja Penn olivat yksi Hollywoodin kiehtovimmista pareista, kunnes he yllättäen ilmoittivat erostaan pian Cannesin elokuvajuhlien jälkeen tänä vuonna.

Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

Hollywoodin viimeisin erokohu syntyi, kun Gwen Stefani ja Gavin Rossdale ilmoittivat erostaan tällä viikolla. 

Peräti kolmetoista vuotta naimisissa ollut pari on kertonut tehneensä eropäätöksen yhteistuumin ja huolehtivansa jatkossakin yhdessä kolmesta alaikäisestä pojastaan.

Stefania ja Rossdalea on pidetty todellisena unelmaparina ja liittoa yhtenä harvoista vuosikausia kestäneistä Hollywood-tarinoista. Yhteisiä vuosia ehti kertyä runsaasti, sillä kaksikko tapasi jo vuonna 1997 ja avioitui viisi vuotta myöhemmin. Kaksikon kuopus syntyi vasta viime vuonna.

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin


Yksi vuoden 2014 suurimmista yllätyksistä oli näyttelijä Gwyneth Paltrow'n ja Coldplay-laulaja Chris Martinin avioero maaliskuussa. Entinen pariskunta on kuitenkin pitänyt paljon yhteyttä eronsa jälkeen, ja viettäneet aikaa yhdessä lastensa kanssa.

– Jossain vaiheessa elämääni en pystynyt olemaan täysin herkkä ja aito. Se johti ongelmiin. Jos et voi ottaa vastaan rakkautta, et voi myöskään antaa sitä eteenpäin, Martin sanoi vuonna 2014 haastattelussa Daily Mailin mukaan.

Mariah Carey ja Nick Cannon


Laulaja Mariah Carey haki avioeroa 11 vuotta nuoremmasta miehestään Nick Cannonista syyskuussa 2014.  Erosta huhuttiin jo aiemmin ja asumuseron Cannon vahvisti elokuussa 2014.

– Paratiisissa on ongelmia. Olemme asuneet erillämme muutaman kuukauden ajan, Cannon sanoi The Insider -lehden haastattelussa.

Samalla hän kielsi huhut, joiden mukaan ero johtuisi pettämisestä.

Carey ja Cannon avioituivat kuukauden seurustelun jälkeen vuonna 2008. Heidän kaksosensa Monroe ja Moroccan syntyivät keväällä 2011.

Kris ja Bruce Jenner 

Rikkaat Kardashianit -sarjasta tutu Kris ja Bruce Jenner muuttivat erilleen syksyllä 2013. Virallista eroa he hakivat syksyllä 2014. Pari ehti olla aviossa 23 vuoden ajan.  Nykyään entinen olympiaurheilija Bruce Jenner tunnetaan Caitlyn Jennerinä.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat