KHL:n huippusarjassa kuohuu – valmentaja raivona: "Täysin eri säännöt eri joukkueille"

Jääkiekkoliiga KHL:n lännen konferenssifinaaleissa Pietarin SKA:n ja TsSKA Moskovan välillä kuohuu. TsSKA:n päävalmentaja Igor Nikitin on kyseenalaistanut tuomaritoiminnan.

SKA tasoitti huippusarjan 2–2:een napattuaan keskiviikkona 3–1-kotivoiton. TsSKA-luotsi Nikitin ei ollut kuitenkaan tyytyväinen tuomareihin. Nikitinin mukaan syynä siihen, miksi peli oli nähdynlaista, oli se, että "me pelaamme alivoimalla".

– On niin vaikea pelata alivoimalla, jätkät väsyvät. Meillä ei ole aikaa opetella sääntöjä, jotka ovat täysin erilaiset eri joukkueille, Nikitin paalutti medialle.

TsSKA:lle vihellettiin tuoreessa ottelussa viisi kahden minuutin rangaistusta, SKA:lle kolme. SKA:n Nikolai Prohorkin iski 2–1-voittomaalin toisessa erässä ylivoimalla.

Idän konferenssifinaaleissa Avangard Omsk johtaa Salavat Julajev Ufaa otteluvoitoin 2–1. Mestaruudesta pääsee kamppailemaan neljällä otteluvoitolla.

Vilttiketju: Kiinnostaako KHL? 8:26
Videolla Huomenta Suomen vilttiketju analysoi Jokereiden päättyneen KHL-kauden.