Pieni kettu tupsahti omakotitalon terassille Kaarinassa: "Se meinasi mennä jopa sohvalle" – video näyttää, kuinka rohkea repolainen upottaa hampaansa torkkupeittoon

Rohkea kettu tallusteli omakotitalon terassilla Littoisissa:"Se tuli terassille ilman mitään huolta" 0:22
Littoisissa asuvan perheen television katselu keskeytyi, kun kettu tuli käyskentelemään omakotitalon terassille. Video: Kristian Kivinen.

Kaarinan Littoisissa asuvan Sanna Rindell-Kivisen perheen iltaa ilahdutti terassilla käyskennellyt kettu. Perhe sai taltioitua ketun puuhat videolle. 

– Nyt kaikki hiljaa. Tuolla on kettu terassilla, Sanna Rindell-Kivinen huudahti kesken illan television katselun.

Omakotialueella asuvan perheen töllön katselu keskeytyi hetkeksi, kun he siirtyivät ihmettelemään ikkunasta rohkean ketun puuhia. 

– Kaveri oli ihan tyytyväisenä siinä. Tuli terassille ilman mitään huolta. Se meinasi mennä jopa sohvalle, Rindell-Kivinen kuvailee hullunrohkeaksi kuvailemansa ketun puuhia. 

Kettu tutki perheen tiluksia useamman minuutin ennen kuin hävisi terassin alle. Rindell-Kivisen mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun he ovat nähneet ketun takapihallansa. 

– Ei ole kyllä kettu terassille tullut koskaan ennen. Tuolla teillä niitä on joskus näkynyt.

Seuraavana aamuna Rindell-Kivinen oli jälleen vastassa tuttu repolainen. Tällä kertaa kettu ei kuitenkaan ollut pihassa, vaan käyskenteli läheisellä tiellä.

– Hän katseli minua ja koiraa hiekkatiellä ja näytti siltä, että on seuraa vailla. Vasta viime hetkellä se säntäsi metsään.

Puskien seasta, turvallisen välimatkan päästä, kettu seuraili parivaljakon matkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat