Kesän yllättävät trendihousut – näin puet ne tyylikkäästi!

Hulmuavat lahkeet ovat tehneet paluun kesämuotiin. Trendikkäin versio on vajaamittainen malli, joka paljastaa kapeat nilkat.

Suunnittelija Satu Maarasen sanoin: tänä kesänä leveät lahkeet korvaavat hameen. Ilmavat, kauniisti laskeutuvat housut ovat pillifarkkuja mukavampi kesävaate. Tämä trendi on helppo ja imarteleva: pitkien lahkeiden läpi ei selluliitti tai talven jäljiltä taikinamainen iho näy.

Korkeavyötäröisen mallin suora, pitkä linja yhdistettynä korkeisiin korkoihin luo sen sijaan vaikutelman pitkistä sääristä. Valitse malli, joka istuu hyvin vyötäröltä ja lanteilta, jottei vaikutelmasta tule liian lököttävä.

Chloe Moretzin hulmulahkeet istuvat napakasti vyötäröllä. Cropattu toppi tekee asusta nuorekkaamman.

Erikoisempi housumalli tekee Leelee Sobieskin yksinkertaisesta asusta kiinnostavan.

Leveät lahkeet näyttävät raikkailta vaatekaapin klassikoiden ja esimerkiksi 1970-luvun henkisen, laskeutuvan kietaisupuseron parina tai selkeisiin yläosiin yhdistettynä. Nyt muodikas cropattu, vajaamittainen pusero toimii myös hyvin kesäasussa – yhdistäthän sen kuitenkin korkealle nousevaan vyötäröön.

Hermès'n housut liehuvat 70-luvun hengessä.

Miroslava Duman elegantti housuasu. Huomaa napakka yläosa!

Trendikkäimmät liehulahkeet ovat tänä kesänä vajaamittaiset, housuhametta muistuttavat pöksyt. Leveät, capri-mittaiset lahkeet voivat olla haastavat yhdistellä. Suosi niiden parina siroja sandaaleja, kapeita kärkiä ja korkoja jalkaa lyhentävien, jämäköiden jalkineiden sijaan.

Bloggaaja Helena Bordonin lahkeet muistuttavat jo hametta.

Lue myös:

    Uusimmat