Mainos

Kesäkuun lapsi on seksin Wikipedia – katso, mitä syntymäkuukautesi paljastaa seksielämästäsi

Aftonbladetin Lajkat-osion mukaan syntymäkuukausi paljastaa jotakin paitsi persoonasta, myös seksielämästä! Löydätkö itseesi sopivan kuvauksen listasta?

Tammikuu

Tiedät, mistä pidät, ja haluat sitä. Paljon. Et kuitenkaan avaudu muille seksielämästäsi, koska olet niin sanotusti tuhma!

Et mene sänkyyn ensitapaamisella, etkä vielä toisellakaan – mutta kun menet, kipinät lentelevät. Haluat kokeilla uusia asioita, asentoja, välineitä. Olet heti mukana, jos kuulet sanat ”nutellaseksiä” tai ”lateksia”.

Luonne: Kinky, seikkailija

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Marraskuu

Helmikuu

Sinä et harrasta satunnaista seksiä. Rakastat tulisesti, mutta lämpenemisesi kestää kauan: sisälläsi on paljon vangittuja tunteita. Tarvitset kumppaniisi voimakkaan tunneyhteyden, vasta silloin voit nauttia seksistä.

Kun tunneyhteys viimein aukeaa, olet kuin seksin Zlatan: uskomaton monitaituri, jonka kaikki haluaisivat tuntea… Orgasmisi saavat muut kateellisiksi – ja naapurit valittamaan metelistä.

Luonne: Intohimoinen, mutta varautunut

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Huhtikuu

Maaliskuu

Jos saisit päättää, et poistuisi sängystä koskaan. Olet hyvin intensiivinen rakastaja. Varmistat, että seksuaalinen kohtaaminen nousee aivan uusiin sfääreihin.

Rakastat intiimejä hetkiä, halauksia, suudelmia – ja alastomuutta. Jos läheisyys johtaa seksiin, et valita.

Luonne: Intiimi, haluava

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Toukokuu

Huhtikuu

Seksi ei ole sinulle vitsi. Kanssasi rakasteleminen on kuin kymmenen ruokalajin illallinen, jälkiruoalla ja ekstralisukkeilla. Sanalla sanoen se on uskomatonta!

Olet itsenäinen ihminen, jonka ei ole aina helppo näyttää tunteitaan. Kun kiinnostuksesi herää, sinua ei pysäytä mikään (ainakaan sängyssä).

Luonne: Itsenäinen, seksikäs

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Helmikuu

Toukokuu

Olet lämmin ja sensuelli. Seksi ei ole sinulle pelkkä akti, vaan suuri kokonaisuus, joka vaatii kynttilöitä ja ruusun terälehtiä. Kun pääset vauhtiin, olet todellinen kone.

Luonne: Mukavuudenhaluinen, eroottinen

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Maaliskuu

Kesäkuu

Olet seksin Wikipedia: osat nimetä jokaisen asennon, jonka joku on joskus keksinyt. Olet myös kokeillut jokaista, ja sinä olet kaveriporukassa se, jolta haetaan neuvoja.

Olet intensiivinen rakastaja, joka ei jätä mitään sattuman varaan. Rakastat puhua tuhmia, ja puhelinseksi on sinulle ehdottoman okei.

Luonne: Intensiivinen, itsetietoinen

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Joulukuu

Heinäkuu

Olet suosittu seksikumppani, ja annatkin kaikkesi – kunhan olosi on mukava kumppanisi kanssa. Seksinne on ennennäkemätöntä, sillä toisen tyydyttäminen on sinulle sydämenasia. Et voi nauttia, jos kumppanisi ei nauti.

Olet uskollinen ja voisit harrastaa seksiä missä vain, koska vain.

Luonne: Tunteellinen ja herkkä

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Syyskuu

Elokuu

Olet seksin suhteen vaihtelevainen: halujesi määrä riippuu päivästä ja kumppanista. Toisinaan olet valmis tositoimiin heti ja missä vain, mutta joinain päivinä kahden minuutin touhu lähetyssaarnaaja-asennossa riittää. Olet siis seksin suhteen joko superantelias tai megapihistelijä!

Luonne: Siisti sekopää

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Lokakuu

Syyskuu

Et ole huono sängyssä, mutta orgasmisi jäävät usein tulematta. Olet seksikäs, sensuelli – ja pienoinen kontrollifriikki. Vaihda vapaalle ja vapauta sisäinen seksisankarisi! Saat huomata, että olet pian valmis aivan kaikkeen – jopa outoihin asuleikkeihin.

Luonne: Kontrolloiva, mutta uskaltava

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Heinäkuu

Lokakuu

Rakastat seksiä ja kaikkea siihen liittyvää. Kaipaat romanssia ja intohimoa.

Osaat vietellä kenet tahansa; saisit jopa selibaattiin lupautuneen pyörtämään päänsä! Olet niin sanotusti yksi kävelevä erotiikkamainos.

Luonne: Romanttinen, kiihkeä

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa:  Elokuu

Marraskuu

Seksissä on sinulle kyse omistamisesta: haluat hallita ja dominoida, kokeilla jokaista asentoa ja kaikkia roolileikkejä aina eläinnaamareista lähtien. Kun saat haluamasi, elät vain seksin vuoksi.

Luonne: Dominoiva sekopää

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Tammikuu

Joulukuu

Intohimo ja romanssi eivät sovi sinulle. Seksi on sinulle hauskuutta ja luovuutta. Rakastat roolileikkejä, etkä kieltäydy oudoistakaan ehdotuksista. Syvällisille tunteille sanot ”ei”. Tärkeintä on hauskuus!

Luonne: Hauska, erityinen

Sopii yhteen tämän kuukauden kanssa: Kesäkuu

Tsekkaa vielä, mitä kesäkuu tuo tullessaan!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.