Kenkäsuunnittelija kertoo: Tällaiset kengät ovat nyt todella trendikkäät

MTV Lifestyle vieraili Stockmannin naisten jalkineosaston avajaisissa ja kuuli kenkäsuunnittelija Julia Lundstenilta paljon asiaa uusista kenkätrendeistä.

Julia Lundsten on voittanut arvostetun Manolo Blahnik Award -palkinnon kahtena vuotena putkeen, joten hän todella tietää mistä kenkätrendeissä on kyse. Hänellä on oma FINSK-niminen kenkämerkki ja hän suunnittelee myös Nokian kumisaappaita.  

Stockmannin naisten uuden jalkineosaston avajaisissa kuultiin, että saappaat ja erityisesti ylipolven menevät saappaat ovat nyt trendikkäät. Avokkaat ovat aina elegantit, mutta nyt ne ovat todella trendikkäät ihan kaikissa väreissä.

Haastattelimme tilaisuudessa myös Lundstenia, joka kertoi erityisesti teräväkärkisten kenkien olevan nyt todella trendikkäät.

– Nyt on vähemmän platform-kenkiä ja minusta on todella hyvä, että esimerkiksi hieman matalampaa eli mid heel -korkoa löytyy enemmän, Lontoossa asuva kenkäsuunnittelija kertoo.

Kuvassa Lundstenin uutta mallistoa.

"Ideoita tulee paljon arkkitehtuurista, huonekaluista ja luonnosta"

Lundsten on muuttanut Nokian kumisaappaan ulkomuotoa runsaasti. Hän kertookin, että haluaa kumisaappaista enemmänkin nilkkakenkien tyylisiä.

Jokainen, joka on törmännyt FINSK-kenkiin, on takuulla huomannut, että tyyli on melko graafista ja uniikkia. Mistä inspiraatio suunnitelmiin on tullut, Julia Lundsten?

– Ideoita tulee paljon arkkitehtuurista, huonekaluista ja luonnosta, hän kertoo iloisesti.

Lue myös:

    Uusimmat