Kendra Wilkinson: Playboy-kuvani ovat vanhoja!

Entinen Playboy-pupu Kendra Wilkinson poseeraa joulukuun Playboyn kannessa. Kuva on tosin otettu jo vuosia sitten, ennen kuin Wilkinson sai lapsen.

Televisiokasvo ja glamourmalli Kendra Wilkinson, 25, poseeraa Playboyn joulukuun talvihenkisessä numerossa. Malli kuitenkin paljastaa, että lehden kantta koristava kuva ei ole uusien kuvausten tuotosta, vaan kuva on peräti kaksi vuotta vanha.

Wilkinson kirjoittaa blogissaan:

"Hei kaverit! Haluan tehdä yhden asian selväksi. Monet teistä tietävät, että mietin poseeraisinko Playboylle uudestaan vai en. Nyt olen joulukuun numerossa, mutta kuvat eivät ole otettu vastikään."

Kuvat on otettu ennen Wilkinsonin raskautta. Malli on aiemmin kertonut, että hän tuntee epävarmuutta kropastaan saatuaan poikavauvan viime vuonna. Mallin huhuttiin haluavan pudottaa painoansa, ennen kuin voisi edes harkita poseeraamista lehdelle.

"Olen imarreltu siitä, että olen kannessa taas ja kuten tiedätte, Playboylla on erityinen paikka sydämessäni. Halusin vain kertoa teille, etteivät kuvat ole tuoreita", Wilkinson kirjoittaa.

Kendra Wilkinson Playboyn kannessa – katso kuva täältä!

MTV3/Helmi

Lähde: DigitalSpy.co.uk

Kuva: Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja