Kellokosken ampumisesta epäilty mies vangittiin murhan yrityksestä epäiltynä – murtautui asuntoon ja varasti aseen

Kellokosken ammuskelussa sunnuntaina loukkaantui yksi – mitä tapahtuneesta tiedetään nyt? 4:52
MTV:n tiedot: Kellokosken ammuskelussa tulen avasi "kuokkavieras". (MTV Uutiset Live 24.10.2022)

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona miehen epäiltynä murhan yrityksestä Tuusulassa viime viikonloppuna. 33-vuotiaan miehen epäillään ampuneen aseella Rajalinnan teollisuusalueella Tuusulan Kellokoskella sunnuntaiaamuna.

Moottoripyöräkerho Viikinki MC:llä oli viikonloppuna alueella juhlat, joiden yhteydessä ampuminen alkoi. Poliisin mukaan ampumisesta epäilty oli osallistunut juhliin, mutta hän ei ole kerhon jäsen.

– Miehen epäillään saaneen käyttämänsä aseen haltuunsa murtautumalla saman yön aikana Tuusulassa sijaitsevaan asuntoon. Aseen lisäksi epäilty anasti asunnon pihalla olleen auton, jolla ajoi hieman myöhemmin Rajalinnan teollisuusalueella sijaitsevalle kerhotilalle ja aloitti ampumisen, kertoo rikoskomisarioMikko Minkkinen tiedotteessa.

Epäilty loukkaantui itse tilanteessa, kun muut paikalla olijat taltuttivat hänet. Häntä taltuttaneita epäillään alustavasti törkeästä pahoinpitelystä.

Alkujaan poliisi otti kiinni kymmenen ihmistä tapaukseen liittyen. Epäiltyä ampujaa lukuun ottamatta muut on sittemmin vapautettu.

– Aiemmin tästä tapauksesta julkaistuissa tiedotteissa kerroimme, että kerhotiloilla olevia henkilöitä epäiltiin törkeästä pahoinpitelystä. Tältä osin rikosnimike on muuttunut pahoinpitelyksi ja siitä epäilemme enää kahta henkilöä, Minkkinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat