Kellokosken ampumistapaus: Poliisi vapautti ampujan kiinniottaneet

Kellokosken ammuskelussa sunnuntaina loukkaantui yksi – mitä tapahtuneesta tiedetään nyt? 4:52
Katso video: Tämä Kellokosken erikoisesta ampumavälikohtauksesta tiedetään.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo vapauttaneensa yhdeksän kiinni otettua Tuusulan Kellokosken ampumisen tutkinnassa. Yksi on yhä kiinni otettuna, ja häntä epäillään tällä hetkellä murhan yrityksestä.  

Poliisi otti kiinni viime sunnuntaina kaikkiaan kymmenen ihmistä, koska se sai ilmoituksia useista ammutuista laukauksista Rajalinnan teollisuusalueella Tuusulan Kellokoskella sunnuntaiaamuna.

Moottoripyöräkerho Viikinki MC:llä oli viikonloppuna alueella juhlat, joiden yhteydessä poliisin mukaan ampuminen alkoi. Ampumisesta epäilty ei poliisin tietojen mukaan ole kerhon jäsen. Paikalla juhlissa oli joitain kymmeniä ihmisiä.

– Poliisin tekemien teknisten ja taktisten tutkimusten sekä kuulustelujen perusteella olemme saaneet käsityksen ampumista edeltävän illan ja yön tapahtumista, jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo tiedotteessa tiistaina.

Poliisi on jo aiemmin kertonut, ettei itse ampumisessa loukkaantunut kukaan. Paikallaolijat sen sijaan taltuttivat epäillyn ampujan niin, että tämä loukkaantui. Epäilty sai hoitoa vammoihinsa sairaalassa, mutta hän ei poliisin mukaan loukkaantunut vakavasti.

Minkkisen mukaan tutkintanimikkeet voivat muuttua asian selvittelyn edetessä.

Lue myös:

    Uusimmat