Kehonrakentajasta kosmetiikkakasvoksi – tämä kuva rikkoo perinteisen naiseuden rajoja!

Serbialainen naiskehonrakentaja antoi kasvonsa – ja vartalonsa – meikkimerkille. Hän ei ole ensimmäinen epänormaali yrityksen kosmetiikkakasvo, vaan aikaisemmin kuvissa on poseerannut muun muassa outolinnuista erikoisin, poptähti Lady Gaga!

MAC-kosmetiikkamerkki ei pelkää antaa epäsovinnaisten mallien edustaa tuotteitaan. Aikaisemmin merkin tuotteita ovat mainostaneet muun muassa räväkkä pop-tähti Lady Gaga ja yhdysvaltalainen bisnesmoguli Iris Apfel, mutta nyt tuoreimpana yrityksen käyttämien kauneuskasvojen joukkoon on päässyt Serbiasta kotoisin oleva naispuolinen kehonrakentaja ja personal trainer Jelena Abbou, 35. Sen lisäksi, ettei Abbou ota vartalossaan mittaa perinteisiltä malleilta, lukeutuu hän myös iältään kypsempien naisten joukkoon.

Strength-meikkikokoelman kasvo poseeraa mainoskuvissa vahvassa ja näyttävässä meikissä yllään dramaattinen iltapuku. Lihaksistoaan esittelevä nainen ei voisi olla parempi valinta meikkikokoelmalle, jota suositellaan kaikille, jotka haluavat ja uskaltavat murtaa perinteisen herkän naiseuden rajoja.

Muotitietoisen viimeinen jakso nähdään maanantaina 14.1.2013


AVA

Kuvakaappaus:MAC

Lähteet: Huff Post Style, MAC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja