Kehään palaava Tyson Fury uhoaa joka suuntaan, lähetti nyt haasteen Anthony Joshualle – "Haluan antaa sinulle mahdollisuuden"

Paluuta kehään suunnitteleva raskaansarjan supertähti Tyson Fury on lähettänyt haasteen maanmiehelleen Anthony Joshualle.

Tyson Furyn nimi on pyörinyt otsikoissa tiuhaan viime viikkoina, kun brittitähti kertoi pyörtävänsä lopettamispäätöksensä ja palaavansa takaisin nyrkkeilykehään. Paluun motivoijana toimi kiistaton mestaruusottelu WBA-, WBO- ja IBF-liittojen mestari Oleksandr Usykia vastaan.

Nyt tuon superottelun eteen on kasaantunut esteitä. Fury tylytti ukrainalaisiskijää hiljattain Twitterissä siitä, ettei tämä uskalla otella häntä vastaan.

– Sanoit haluavasi otella minua vastaan sen jälkeen, kun päihitit kehonrakentajan (Anthony Joshuan). Teit sen televisiossa, mutta nyt olet ämmä ja nössöilet, juokset ja piilottelet. Sanot, että sinulla on vammoja. Ei sinulla ole vammoja.

– Ei ole väliä, onko se joulukuu, huhtikuu tai ensi vuoden elokuu. Lopputulos tulee olemaan sama. Tulen tuhoamaan sinut, keskisarjalainen. Etsi kiveksesi ja tule luokseni, Fury vaahtoaa Twitter-tilillään julkaisemalla videolla.

Koska neuvottelut Usykin kanssa näyttävät tulleen umpikujaan, on Fury kääntänyt katseensa muualle. Fury ilmoitti palaavansa muutaman kuukauden sisällä kehään lähettäen samalla Twitterissä ”varmuuden vuoksi” haasteen maanmiehelleen Joshualle, joka hävisi elokuussa Usykille.

– Tiedän, että hävisit juuri Usykille, eikä sinulle ole mestaruusvöitä. Haluan antaa sinulle mahdollisuuden otella minua vastaan WBC-liiton maailmanmestaruudesta muutaman kuukauden sisällä. Ottelit juuri 12-eräisen kamppailun, joten kunnossa ja valmis. Annan sinulle muutaman kuukauden valmistautumisajan. Jos olet kiinnostunut, lähetän sinulle päivämäärän ja voimme otella. Britannian taistelu WBC-liiton maailmanmestaruudesta. Kerro, jos olet kiinnostunut. Jos et, valitsen toisen vastustajan, Fury toteaa videolla rauhalliseen sävyyn.

Vain tovia myöhemmin Fury julkaisi toisen Joshualle suunnatun twiitin.

– Anthony Joshua, mitä sanot? Annetaan faneille, mitä he haluavat, koska Usyk nössöilee.

MM-vyönsä Usykille menettänyt Joshua suhtautui Furyn haasteeseen tyynesti.

– Rauhoitu. En käy keskusteluja netissä vain huomiota varten. Joten jos todella haluat sitä, ota yhteyttä manageritiimiini. Olen valmis joulukuussa, Joshua kirjoittaa omalla Twitter-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja