Robert Heleniuksen kohtaava tähtinyrkkeilijä ylistää suomalaista vastustajaansa – "Rakastan häntä"

Robert Heleniuksen lokakuussa kohtaava tähtinyrkkeilijä Deontay Wilder kehuu vuolaasti suomalaista vastustajaansa.

Helenius ja Wilder kohtaavat toisensa raskaansarjan huippuottelussa 15. lokakuuta. Kyseistä ottelua voidaan pitää Heleniuksen uran tärkeimpänä, sillä Wilderia pidetään yhtenä raskaansarjan parhaimpina nyrkkeilijöinä.

WBC-liiton MM-vyön Tyson Furylle vuonna 2020 hävinnyt Wilder on Heleniukselle hyvinkin tuttu vastustaja, sillä kaksikko on harjoitellut useasti yhdessä Yhdysvalloissa.

Wilder myöntää tietävänsä tarkkaan, millainen ottelija Helenius on.

– Olen tuntenut Robert Heleniuksen todella pitkään. Hän on ollut minun sparraustoverini pitkään, joten tunnemme todella toisemme kehässä, Wilder toteaa Moxie Empiren haastattelussa.

36-vuotias tähti antaa Heleniukselle vuolaat kehut.

– Rakastan Robertia. Hänen sydämensä on kultaa, hänellä on soturin mieli ja sydän. Kun vastustajallasi on soturin sydän, siitä tulee aina hieno ottelu.

Edellä mainittujen piirteiden vuoksi Wilder odottaa lokakuisesta kamppailusta kiihkeää ja viihdyttävää.

– Monet miettivät mielen kontrolloivan kaikkea, mutta se ei mene niin. Sydämesi kontrolloi, koska mielesi voi haluta sinun luovuttavan, mutta sydämesi sanoo ”en voi luovuttaa, kuolen tämän vuoksi”. Hänellä on tuollainen sydän. Siitä tulee hieno ottelu, niin kauan kuin se kestää, Wilder povaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja