Kauniit ja rohkeat -tähden syöksykierre jatkuu – löydettiin jälleen humaltuneena autostaan

Entinen Kauniit ja rohkeat -tähti joutui jälleen putkaan humalatilansa takia.

Näyttelijä Winsor Harmon pidätettiin aiemmin tässä kuussa Los Angelesissa päihtyneisyydestä julkisella paikalla. 54-vuotias näyttelijä löydettiin katumaasturinsa takapenkiltä nukkumassa.

Lähteiden mukaan auto oli täynnä tyhjiä oluttölkkejä. Harmon oli autosta poistettaessa todella päihtynyt, poliisi laittoi entisen tähden rautoihin tämän toimintakyvyttömyyden vuoksi. Näyttelijä päästettiin vapaaksi seuraavana päivänä.

Harmon pidätettiin viimeksi helmikuussa samasta syystä. Poliisi soitettiin paikalle, kun näyttelijä oli nähty virtsaamassa puistoon. Myös helmikuussa hänet löydettiin katumaasturistaan, lähteiden mukaan ilman housuja.

Harmon näytteli Kauniit ja rohkeat sarjassa Thorne Forresteria 21-vuoden ajan. Harmon menetti Thornen roolin näyttelijä Ingo Rademacherille vuonna 2016.

Näyttelijänvaihdos tuli aikanaan Harmonille täytenä yllätyksenä. Hän ei ole sittemmin ollut mukana yhdessäkään julki tulleessa projektissa. Helmikuussa hän jakoi kuvan Emer-nimellä kulkevan elokuvan käsikirjoituksesta, mutta elokuvasta ei ole vielä enempää tietoa.

Harmonilla on perhe, johon kuuluu hänen 15-vuotias poikansa Winsor Harmon IV sekä hänen vaimonsa Deanna Eve Lindstrom. Harmon ja Lindstrom ovat olleet naimisissa vuodesta 2001 asti.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat