Kauden ensimmäinen yhdeksikkö! Benjamin Peltosen tunteikas esitys vakuutti: "Sinulla on upeat jalat"

4:00
Katso parin upea tanssi videolta!

Benjamin Peltosen ja Saana Akiolan rumba nappasi kauden parhaimmat pisteet tähän mennessä.

Kolmannessa Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksessä tanssittiin värikkäitä lattaritansseja. Lanteita keinuttivat intohimoisesti rumban tahtiin myös laulaja Benjamin Peltonen ja Saana Akiola kappaleenaan Andrea Bocellin Bésame Mucho.

Viime viikolla kritiikkiä kerännyt pari nosti pistesaalistaan. He nappasivat tuomareilta yhteensä 25 pistettä. 

– Te olitte sisällyttäneet tähän kaikki ne suurimmat elementit, mitä perusrumbasta löytyy, sitten upeasti lisänneet sinne tyylikkäitä, hyviä pyörähdyksiä ja muutamia tosi varmasti suoritettuja linjeerauksia, Jukka Haapalainen kommentoi esitystä. 

– Saana on ihan oikeassa siinä, että sinulla on upeat jalat ja käytit niitä hyvin oikea oppisesti. Jatkossa vartaloon vielä vähän lisää hengitystä, niin sitä kautta siihen tanssiinkin tulee syvyyttä, Helena Ahti-Hallberg lisäsi. 

Viime viikolla Peltonen kertoi miettineensä koko tanssinsa ajan Jorma Uotisen kommentteja, jotka eivät lopulta olleet mairittelevia. Tällä viikolla tilanne on oli toisin.

– Supersiistiä. Hienoja hetkiä tanssin ytimessä. Tarvittaessa liikkeessä oli vaadittavaa laajuutta, melkein loistokkuutta, Uotinen kommentoi ja antoi parille 9 pistettä. 

Katso parin aikaisemmat tanssit: 

4:06

6:01

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja